În 27 Iunie, Conferința SuperTeach ajunge la comunitatea profesorilor din Reșița, dar așteptăm peste 500 de profesori din întreaga țară, dornici să schimbe sistemul educațional românesc.

Evenimentul se va desfășura online.

Conferința va reuni speakeri din diverse domenii – profesori formatori, specialiști în educație, oameni de business – printre care:

● Dragoș Anastasiu – CEO Eurolines Group
● Felix Tătaru – Președinte GMP Group și fondator Itsy Bitsy FM
● Cristina Gheorghe – Fondatoarea Institutului Dezvoltării Personale
● Andy Szekely – Fondatorul AS Training
● Nadia Tătaru – director și co-fondator Itsy Bitsy, președinte Asociația Părinților Isteți
● Ovidiu Bădescu – profesor facilitator în Mentalita Deschisă în Educație
● Iulius Carebia – Educational Technology Coach – German European School Singapore

TEMA CONFERINȚEI
● REVOLUTIA MENTALITĂȚILOR ÎN EDUCAȚIE
Cum creștem copii responsabili și autonomi

IMPORTANT! Profesorii care au achiziționat bilet pentru evenimentul programat in 28 martie, pot participa la 2 conferințe online. Detaliile au fost trimise prin email la adresa specificată în formaularul de achiziție al biletului.

PARTENERI EVENIMENT
Mulțumim companiilor care au ales să se implice și să susțină cauza SuperTeach! Evenimentul SuperTeach a fost organizat în colaborare cu: Green Village Resort, GMP Group, Itsy Bitsy FM.

DE CE SUPERTEACH?

Știm că există profesori care obișnuiesc să facă lucrurile altfel în clase, reuşind să se abată de la sistemul clasic de predare pentru a oferi experiențe educaționale inedite elevilor. Mai știm că acești profesori sunt excepția de la sistem, iar noi ne dorim ca toți profesorii să fie „profesori altfel”.

Astfel, am inițiat proiectul SuperTeach – pentru că vrem să fim alături de profesorii care vor să facă lucrurile diferit. Sistemul educaţional românesc are nevoie de schimbare, iar profesorii, cu susținerea comunităților SuperTeach, pot descoperi măreția din fiecare copil.
SuperTeach creează comunități cu mentalitate deschisă formate din profesori, reprezentanti ai instituțiilor de învățământ,și autorităților locale, ONG-uri și companii care pot susține investiții în educație. Ne dorim să inspirăm și să motivăm profesorii cu mentalitate deschisă din România, și să avem din ce în ce mai mulți dascăli care vor pune interesele copiilor în centrul sistemului educațional.

SuperTeach susține această transformare prin 3 etape:

1. Conferințele SuperTeach – evenimente cu durata de o zi, unde participanţii asistă la discursuri și iau parte la ateliere pe teme educaționale; conferințele sunt deschise atât pentru profesori, cât și pentru alte persoane interesate de educație;

2. Programul de formare Mentalitatea Deschisă în Educație – curs oferit GRATUIT profesorilor participanți la conferințe, creat de Institutul Arbinger, lider global în schimbarea mentalității și susținut de Institutul Dezvoltării Personale. Mentalitatea Deschisă în Educație (MDE) este o filozofie educațională care schimbă perspectiva în care sunt priviți și tratați copiii și oferă instrumente practice pentru a crește copii ale căror valori sunt încrederea, curajul, păsarea, inițiativa și învățarea continuă.

3. Îndrumarea profesorilor-facilitatori în crearea comunităților locale SuperTeach, care să implice în schimbarea de mentalitate reprezentanți ai întregii societăți civile (părinți, ONG-uri, mediul de afaceri, autorități locale etc).