Pentru noi summitul Romanian Business Leaders, ediția 2017, a venit cu inspirația unei noi inițiative de proiect. Prin „Outward Mindset in Education” ( Mentalitatea Deschisa in Educatie) ne dorim să aducem o viziune proaspătă profesorilor, să le oferim atât inspirația cât și o serie de instrumente care să îi sprijine ca activitatea lor să fie din ce în ce mai centrată pe elevi și nu pe competențe, astfel încât procesul de predare la clasă să acopere cât mai bine nevoile profund umane ale copiilor în individualitatea lor.

Proiectul nostru a debutat, în luna martie, cu un workshop concentrat pe asimilarea instrumentului de leadership inspirațional Outward Mindset, dezvoltat de Institutul Arbinger. Workshop-ul a fost susținut de Cristina Gheorghe, fondator al Institutului Dezvoltării Personale și trainer acreditat. Mai multe despre Outward Mindset puteți citi aici – http://arbinger.com/theoutwardmindset/.

Programul de formare Outward Mindset in Education/Mentalitate Deschisă în Educatie este dedicat profesorilor români care își doresc, la fel ca noi, să producă o schimbare în sistemul de învățământ. Dintre participanții la Conferințele SuperTeach vom selecta profesorii pentru programul de formare Outward Mindset in Education.