Ana Maria Bostan

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Workshops

Competențe

Am crescut împreună cu elevii mei, construim amintiri și dezvoltăm abilități de comunicare pentru viață. Am înțeles împreună, că talentul are nevoie să fie modelat prin motivație, răbdare și inspirație pentru că potențialul este Astăzi.

„Când toți se întreabă oare a cui este vina
Fii tu primul sau prima care aprinde lumina.”

Profesor de limba engleză la Școala Gimnazială „Constantin Platon” Bacău, cu o experiență de 10 ani în sistemul educațional, am ales acestă profesie din pasiune pentru limba engleză și din dorința de a-i ajuta pe ceilalți; elevi sau adulți să descopere și să se exprime în limba lui Shakespeare și nu numai.

Îmi place să cunosc oameni, șă descopăr locuri, să călătoresc, și cel mai mult, să-i ajut pe ceilalți la momentul potrivit.

În 2016 am avut șansa de a fi în primii zece finaliști ai proiectului național –Liga Profesorilor Excepționali; participare prin care elevii au înțeles că ei sunt cea mai de preț comoară a muncii noastre împreună.

Activitățile școlare și extrașcolare au drept resursă măreția celuilalt care contează la fel de mult. În ultimii doi ani am inițiat și organizat activități atât cu elevii cât și cu părinții acestora iar rezultatul s-a materializat în ceea ce astăzi avem drept motto “Impreună vom reuși!” o transformare a mentalității noastre.

Proiectul Super Teach reprezintă pentru mine lumina care s-a aprins la momentul potrivit, îmi doresc sa fiu și să răspândesc lumina tuturor oamenilor pe care îi întâlnesc și cu care lucrez.