Andy Szekely

Andy este antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de 20 de ani în educația oamenilor maturi.

A publicat 14 cărți, a produs peste 50 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților și a format o comunitate de peste 300.000 de abonați.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 7 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Andy Szekely inovează de 21 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

Andy este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări comerciale în 7 țări europene și traininguri demonstrative în China, SUA și Canada.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu, etc.).

Andy este un pionier al pieței românești de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală că speaker și trainer depășește 1500 de apariții live.

Fondator a două companii profitabile și în creștere (începând din 2001) și al unui ONG specializat în educarea tinerilor lideri ai României (Alpha Leadership, 2008). Creator al comunității AS, care numără peste 250.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely. Creator a două branduri naționale:

Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)

Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă – 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe unicat de training transformațional de dezvoltare personală și leadership bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.

Este creatorul primei licențe de training cu autor român de la noi din țară – Powerful Business Persuasion – strategii de comunicare și influențare pentru vânzători și manageri. Metoda sa educațională originală îl recomandă ca mentor pentru sisteme de educație moderne (este mentor pentru organizația educațională Teach for România, Fondator al Asociației Alpha Leadership pentru educarea tinerilor și Colaborator al Entrepreneurship Academy.)