Angela Floca

Mânuțe Creative

https://manutecreative.ro/

Workshops

Competențe

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul UBB Cluj și a unui Master în literatură universală, mămică a 2 prințese de 3 și 6 ani, m-am visat profesoară de pe vremea când le țineam lecții animăluțelor de pluș.

M-am angajat totuși în vânzări, unde am găsit o echipă de oameni faini, pasionați, dedicați dezvoltării României și educației românești. Așa am devenit parte a proiectului educativ MânuțeCreative, apoi proiectului educațional KinderGenio.

Mânuțe Creative s-a conturat în jurul conceptului de joacă educativă, creativă, spre valorificarea timpului petrecut în joc pentru dobândirea sau dezvoltarea unor abilități utile în viața de zi cu zi a adulților de mâine. În acest sens, echipa noastră și-a propus să le ofere copiilor toate materialele necesare învățării prin joc, ca ei să își poată da frâu liber imaginației. Selecția atentă a fost făcută cu gândul la siguranța utilizatorilor, calitate, estetică și utilitate. Fie că e vorba de culori, forme, texturi sau ustensile, produsele pe care vi le propunem noi le vor oferi celor mici ocazia să își exprime într-o formă fizică emoțiile, trăirile și gândurile.