Angelina Rivera-Rocabado

Școala gimnazială Gheorghe Vernescu

https://scgheorghevernescu.ro/

Competențe

Visez la o școala a sec. XXI în care toți elevii să se dezvolte armonios, indiferent de mediul social din care provin sau de condițiile materiale ale familiilor acestora, o școală prietenoasă , în care liderii influentează pozitiv, motivează si oferă încredere.

Angelina RIVERA-ROCABADO este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității Al I Cuza din Iași. Din 2006 este profesor de limba franceză și limba engleză,  14 ani experiență în educație iar din 2017 este  director adjunct la Școala gimnazială Gheorghe Vernescu, Rm.Sarat.

Din  2016, când a parcurs programul de formare pentru profesori Aspire for Teachers este membră alumna în Aspire Teachers.

În martie 2018 a parcurs de asemenea programul de formare Mentalitate Deschisă în Educație.

Angelina este evaluator DELF și finalistă Creatori de educație – 2021.

Ca profesor, fac tot posibilul să îmi ancorez activitatea în lumea copiilor si tinerilor din ziua de azi, să fiu la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul lor, in ariile lor de interes și , astfel, să le stârnesc curiozitatea, cu fiecare ocazie. Este important ca fiecare elev să fie văzut si să fie încurajat pentru a se dezvolta și pentru a ajunge să aibă încredere în el însusi, în profesor și în școală.