Bianca Mirea

Președinte al Consiliului Școlar al Elevilor - Colegiul National "Frații Buzești" Craiova

Competențe

Bianca a fost voluntar și organizator de proiecte cu scop caritabil la diferite organizații non-profit și, de la începutul acestui an școlar, este vocea colegilor săi, fiind desemnată de aceștia ca președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul National "Frații Buzești" din Craiova.

Numele ei este Bianca Mirea, dar îi place să creadă că, undeva în certificatul ei de naștere, au fost scrise cu cerneală invizibilă și cuvintele: dăruire, determinare și implicare pe care i-ar plăcea să le regăsească tot mai des în societatea noastră. Dăruire, deoarece fără pasiune și credință nimic nu este complet; determinare, căci fără ea nu poți porni la drum în viață și, nu în ultimul rând, implicare, căci, în zilele noastre, schimbarea nu poate veni fără o picătură din ea. 

În prezent, este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național “Frații Buzești”, iar când nu este la ore organizează diferite proiecte și activități extrașcolare. Crede în progres și în forța tinerilor de a muta munții din loc și a observat că, atunci când copiilor le sunt tăiate aripile, când replicile “nu ai voie” sau “stai în banca ta” le invadează conștiința, dorința de a se mai implica în activități sociale scade vertiginos de la an la an. 

Din clasa a 9-a si până acum, Bianca a fost voluntar și organizator de proiecte cu scop caritabil la diferite organizații non-profit și, de la începutul acestui an școlar, este vocea colegilor săi, fiind desemnată de aceștia ca președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul National “Frații Buzești” din Craiova.