Carmen Neagu

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Competențe

Visul lui Carmen este ca fiecare elev din România să își valorizeze greșeala ca o experiență de învățare pentru ca adultul de mai târziu să conștientizeze că în timp ce greșeala trece, lecția este cea care ne transformă.

Carmen Neagu este licenţiată în istorie și filologie (UAIC Iași), are un master în Istoria evreilor și ebraistică (UAIC Iași), este bursieră Extensive Reading Foundation (Japonia) și IATEFL (UK), are experiență ca examinator Cambridge ESOL, deține o certificare TKT PRACTICAL (Universitatea Cambridge) și o certificare CELTA (Universitatea Cambridge) și are o formare în Critical Thinking in Language Learning and Teaching (Universitatea Oregon).

Carmen consideră că cea mai mare realizare a sa este experiența de 15 ani în predarea limbii engleze într-un Liceu de Arte din Buzău pentru care a primit distincția European Language Label în 2013 (ANPCDEFP). Este inițiatoarea conceptului The English House, comunitatea în care non-nativii (cei care nu au limba engleză ca primă limbă) sunt invitați să își exerseze limba engleză vorbită sau scrisă, prin dezvăluiri despre pasiunile și visurile lor.

În 2020 a absolvit Facultatea de Psihologie din Brașov și cursul de Dream Management împreună cu Mirela Oprea. În prezent urmează cursurile unui master de Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică, o formare în psihoterapie la Institutul Român de Psihoterapie Integrativă și o supervizare în Psihologie Clinică. Din vara anului 2020 este facilitator al programului „Mentalitate Deschisă în Educație”.