Catrinel Zaharia

Școala Varlaam Mitropolitul

https://www.scoalavarlaam.ro/en/

Competențe

Susținătoare ferventă a feminității și a asumării sale de către orice femeie, Catrinel Zaharia este autoarea cărții TOTUL PENTRU FEMEI – mic tratat de regăsire, o carte despre autenticul feminin în toate ipostazele sale. Este o carte în care femeile se vor regăsi, iar bărbații vor avea șansa să înțeleagă o mică parte din mult-povestitul mister feminin.

Catrinel Zaharia este de profesie economist, având o specializare în management internațional, obținută în cadrul unui program MBA oferit de Case Western Reserve University, Cleveland Ohio. Deține, împreună cu soțul său, Dan Zaharia, compania Extind, specializată în oferirea de servicii de consultanță, în diferite domenii de activitate. Totodată, este implicată în diverse activități de voluntariat și susținere a comunității locale. Catrinel este Director Operațional la Școala Informală de IT.

Este implicată în activitatea Școlii Varlaam în cadrul asociației părinților și s-a implicat în organizarea Târgului de Antreprenoriat în cadrul acestei școli despre care ne va împărtăși în intervenția sa din cadrul Conferinței SuperTeach din 29 Mai 2021.

Catrinel Zaharia este căsătorită şi are doi copii, iar personalul și profesionalul se îmbină armonios în viața sa.

Afirmă și susține că: Am învățat și învăț în continuare să mă bucur de fiecare zi, să trăiesc momentul și nu pentru moment!