Ciprian Fraico

Workshops

Competențe

Mihail-Ciprian Fraico este formator autorizat, antreprenor, membru al unor organizații profesionale internaționale axate pe dezvoltare personala si voluntariat, consiliere, dezvoltare strategică, consultanță și monitorizare planuri de afaceri (consultant în management) la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultura Constanta și Director general al Autoeducat SRL, societate ce are ca obiect de activitate consultanta in afaceri si management, cursuri profesionale și educație formală și non-formală. 

Ciprian Fraico a absolvit Facultatea de Științe Economice, specializarea Management la Universitatea OVIDIUS din Constanta. 

De asemenea, Ciprian Fraico a absolvit cursuri de formare profesionala in domeniile formator, manager de proiect, competente antreprenoriale, manager inovare, consiliere în carieră, manager resurse umane, legile europene ale consumatorilor, coaching performant, programare neuro-lingvistică și expert achiziții publice. Dl.Fraico Mihail Ciprian este certificat „Comunicator Competent” de Toastmasters International si Mentor in Public Speaking de aceeasi organizatie. De asemenea, si-a desavarsit pregatirea de relationare cu administratia publica printr-o activitate sustinuta derulata la sediul primariei AMAL din Suedia.