Claudia Chiru

Saga Kid

http://asaga.ro/

Workshops

Competențe

Este absolvent al programului gratuit de formare SuperTeach - Mentalitatea Deschisă în Educație și aplică cu succes la clasă principiile acesteia.

Claudia Chiru este profesor pentru învățământul primar la la o școală de stat din București. Se consideră o persoană orientată spre rezultate, cu o puternică motivație interioară de a face lucrurile cât mai bine, determinată, organizată, “echipată” cu o atitudine pozitivă și cu o foarte mare capacitate de adaptare.

În 2013, a fondat Școala Alternativă de Gândire Aplicată – SAGA Kid din București, cartierul Titan, pe care o dezvoltă și în prezent, un ONG care oferă programe educaționale de tip after-school pentru copiii cu vârste între 6 și 12 ani și sprijină copiii dornici să învețe, dar care nu au suport financiar. Sloganul SAGA Kid este: “Există joacă după școală și viață după serviciu!”.

In 2016 a deschis canalul de youtube FEDEx unde postează zilnic activitățile din clasă pentru ca alți profesori să se inspire, este contributor la republica.ro și oferă interviuri către blogurile de parenting. In 2017 a derulat proiectul de tip Erasmus Plus numit “Over the Bridge”, o punte educaționala între Oxford și Bucuresti care a avut ca obiectiv învățarea matematicii într-un mod experiențial prin metoda singaporeză.