Georgeta Pânișoară

Universitatea din București/Academic Parenting

https://academicparenting.ro/

Competențe

Georgeta este doctor în psihologie, autor a peste 17 cărți, 100 de articole, 4 jocuri educaționale, trainer și speaker în domeniul parenting-ului și psihologia învățării, membru/coordonator în proiecte naționale/ internaționale, coordonator colecția Parenting & Psihologia copilului, Polirom, fondator al site-ului educațional www.academicparenting.ro.

Georgeta Pânișoară este cadru didactic universitar în domeniul Psihologie la Universitatea din București (de 20 de ani).

Este conducător de studii doctorale în domeniul Științele educatiei (de 3 ani).
A scris 14 cărți de știință (la 4 dintre ele fiind coordonator) și la fel de multe capitole de carte în cărțile de știință ale altor colegi-colaboratori. A scris de asemenea 3 cărți de dezvoltare personală pentru copii doar la Editura Polirom (editură de cel mai înalt prestigiu în România) sau Ed. Universității.

A realizat 3 jocuri educaționale de tip board game (ca autor sau co-autor) – jocuri cu baze psiho-educaționale științifice solide.
Este trainer și coach pentru copii și adulți de peste 10 ani.
Conferențiar pe teme de parenting și experiență în cursuri de Psihologia copilului, Psihologia educației, Dezvoltare emoțională la copil și adolescenți, Motivare eficientă, Parenting etc.