Hilde Brandl

Competențe

Câștigător Gala Premiilor Participării Publice pentru proiectul Antreprenorești-Adoptă un Sat, proiect pentru dezvoltarea regională și sinergie rural - urban.

Hildegard Brandl este membru fondator și membru board al Asociației Societăților de Arhitectură din România ASAR. De asemenea, Hilde este membru fondator al platformei de promovare a locațiilor turistice de excepție din România – RoBeLo.

Premiul la Anuala de Arhitectură pentru Camine studențești și Centru educațional „Timona“ / Arhitectură construită (2019).

Premiu I la conferința anuală  „Cities of Tomorrow“ a AHK Camera Romano-Germană de Comerț pentru proiect de sediu, hala de servicii și administrare, 11 stații multimodale TramTrains, Resița.

Cu o implicare activă în cadrul Fundației Romanian Business Leaders, Hilde este liderul de proiect Antreprenorești-Adoptă un Sat (proiect pentru dezvoltarea regională și singergie rural-urban).

Membru al Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR) – inițiativă privată și apolitică care reunește cele mai reprezentative organizații pentru mediul de afaceri din România, reunind peste 50% din mediul de afaceri al țării.