Mădălina Bouroș

Asociația All Grow

https://www.allgrowromania.org/

Competențe

Mădălina a absolvit Universitatea Aarhus din Danemarca cu un master în afaceri internaționale. Vorbește fluent română, engleză, spaniolă, franceză și creolă haitiană. În timpul liber îi place să citeasca, drumețiile, pictura, călătoriile și campingul.

Mădălina Bouroș este co-fondator al Asociației All Grow, o organizație dedicată creării schimbărilor sociale prin colaborare. Programul său de principal Change Architects ce folosește metoda design thinking a ajuns la peste 300 de cadre didactice și 3.000 de elevi din întreaga țară și continuă să crească pe zi ce trece.

Mădălina este un inovator social și a dezvoltat proiecte și inovații sociale în țări precum Haiti, Republica Dominicană, Columbia, Guatemala, Turcia, Mexic, Surinam, SUA și România, în parteneriat cu organizații de frunte precum Ashoka, Fundația Levi Strauss, ProjectX, Banca de Dezvoltare Inter-americană și Banca Mondială.

În Haiti, ea a cofondat o întreprindere socială cunoscută sub numele de SolKomYo, generând peste 1,5 milioane de dolari în impact economic. Mai mult, ea a condus programe de implicare a angajaților cu companii precum Deloitte și Warby Parker, precum și programe cu universități de top din SUA, cum ar fi Duke, Northwestern, Columbia University, printre altele.