Mona Șerban

Smart Academy of Languages

Workshops

Competențe

Cred puternic in comunicare si colaborare cu o mentalitate deschisa, in legatura puternica care trebuie sa existe intre profesor-parinte-elev pentru a maximiza progresul fiecarui copil in parte si a valorifica potentialul si abilitatile pe care le are fiecare copil in parte. Cred ca educatia este la baza progresului unei societati si cred ca educatia se poate face doar cu o inima plina, energie pozitiva si disponibilitatea de a gasi solutii la (aparent!) cele mai dificile situatii.

Mă numesc Mona Șerban, am 39 de ani și sunt managerul școlii de limbi straine SMART Academy of Languages din orasul Pitesti. Am terminat Facultatea de Limbi Straine, sectia Franceza-Engleza in anul 2004 si am o experienta internationala ca profesor de limba engleza in centre private si universitati din Turcia, Columbia si Anglia. In Anglia am urmat mai multe cursuri de formare profesionala si acreditare ca profesor in sistemul britanic si am predat IELTS in sudul Londrei. Am infiintat academia SMART la intoarcerea in tara, aducand metode de lucru interactive, focusate pe elev si nevoile lui, cu o abrodare moderna, bazata pe colaborare, respect si comunicare autentica.

Iubesc sa calatoresc, sa citesc carti de dezvoltare profesionala si personala, sa ma inconjor de copiii mei, sa dezvolt proiecte noi cu ei si pentru ei, sa merg cu bicicleta si ador sa inot. Iubesc orice forma de creativitate si cum tare fain spune Sir Ken Robinson, nu am nici cea mai mica frica sa gresesc. Cred cu multa putere ca testand, gresind si esuand, dar nerenuntand niciodata, ajungem sa cream lucuri grozave. Am ajuns la aceasta concluzie foarte tarziu in viata, dupa ce am suferit foarte mult in toti anii de scolarizare pentru cea mai mica greseluta. Acum, ca profesor, imi incurajez elevii sa isi iasa din zona de confort, sa riste, nu le vanez greselile si ii felicit din tot sufletul atunci cand au curajul doar sa ridice mana si sa incerce. Restul nici nu mai conteaza!