Oana Manta

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Workshops

Competențe

Sunt o persoana plină de energie, veselă, sociabilă, îmi place sportul, frecventez sala de fitness, alerg, particip la competiții împreună cu toată familia. Îmi place mult și să citesc (cred că am devorat vreo două biblioteci).

Numele meu este Oana Manta. Sunt mama a doi adolescenți minunați, si pot spune că am și un al treilea copil, nepoata mea, care locuiește tot cu noi. Am un soț iubitor și înțelegător cu care fac o echipă grozavă, care mă ajută și mă susține în tot ceea ce fac.

 

Mă interesează viața politică și ce se întâmplă în jurul meu în societate. Aș vrea ca viitoarea generație să trăiască într-o lume mai frumoasă, cu oameni empatici și corecți, conștienți de acțiunile lor.

Pe termen scurt, îmi doresc să finalizăm casa familiei noastre, care în acest moment este în construcție și mă emoționez la gândul că voi avea locul meu special de citit, loc pe care soțul meu a avut grijă să-l includă în proiect.

Sunt profesor pentru învățământul primar, absolventă a Facultății de Psihologie și a Facultății de Drept. Lucrez la Școala Primară ”School of London” din Constanța, o școală nouă, mică, dar cu un potențial uriaș. Mă străduiesc în fiecare an să îmi cunosc elevii din ce în ce mai bine, să le prezint lucrurile într-un mod plăcut și cu un strop de magie. Sunt preocupată de dezvoltarea mea personală și profesională, particip în permanență la cursuri de perfecționare și conferințe, pe care mai departe, le diseminez cu entuziasm colegilor și prietenilor.

Proiectul meu de suflet este SuperTeach. Vreau să văd în jurul meu cât mai mulți profesori cu Mentalitate Deschisă care să inspire la rândul lor, de la care să pot învăța și cu care să pot colabora.