Oana Manta

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Workshops

Competențe

Sunt o persoana plină de energie, veselă, sociabilă, îmi place sportul, frecventez sala de fitness, alerg, particip la competiții împreună cu toată familia. Îmi place mult și să citesc (cred că am devorat vreo două biblioteci).

Numele meu este Oana Manta și mi-am ales meseria încă de la vârsta de 4 ani, pe vremea când făceam lecții cu păpușile. Am absolvit atât Facultatea de Psihologie, cât și pe cea de Drept, deoarece pe cât sunt de fascinată de potențialul uman, pe atât sunt de interesată de corectitudine și respectarea drepturilor fiecărui om.

De-a lungul timpului, am cochetat temporar cu presa scrisă, asistența socială și administrația, dar mi-am dat seama că locul meu nu era acolo. Am ales să rămân alături de copii pentru că acest lucru îmi umple sufletul de bucurie. Sunt învățătoare de 17 ani și în prezent lucrez la Școala Primară ”School of London” din Constanța.

Îmi place să citesc, să călătoresc, să dansez și să particip alături cu soțul și copiii mei la competiții sportive.

Sunt preocupată de dezvoltarea mea personală și profesională, particip la cursuri de perfecționare, seminarii și conferințe, pe care mai departe le diseminez cu entuziasm.

Mă interesează viața politică și ce se întâmplă în jurul meu în societate. Aș vrea ca viitoarea generație să trăiască într-o lume mai frumoasă, cu oameni empatici și corecți, conștienți de acțiunile lor.

Cel mai frumos și mai provocator proiect la care am participat este SuperTeach. Am devenit facilitator în Mentalitate deschisă în educație din dorința de a descoperi cât mai mulți  profesori inspiraționali de la care să pot învăța și cu care să pot colabora.