Tatiana Vîntur

Educația FnonF / ISJ Suceava

https://educatiafnonf.wordpress.com/

Workshops

Competențe

Sunt om al școlii de mai bine de trei decenii. Îmi place să învăț. Învăț de la ape, de la umbră, de la piatră, de la vulturi, de la toate și din toate...

Călătoresc în lumea cunoașterii cu pasiunea unui căutător de comori. Descopăr și învăț. Sunt un „râu care curge, nu un lac de acumulare.”(Paul Martinelli)

Explorez, experimentez, aplic, învăț și dau mai departe, într-un transfer benefic de energii care îmi optimizează eforturile.

Am invitat în călătoria către succes/reușită copii, adolescenți, oameni dinamici, părinți.

Am construit Barometrul reușitei școlare – un instrument educațional ce „măsoară” presiunea și altitudinea succesului, inerente reușitei în orice sferă a vieții umane – două dintre condițiile aspirației spre succes: presiunea – internă sau indusă extern, este factorul propulsator, stimulentul necesar, altitudinea rămânând ținta, mereu întrezărită, niciodată atinsă și stăpânită.

Mă simt confortabil în comunitatea educațională FnonF https://educatiafnonf.wordpress.com/, o comunitate a educației formale și nonformale pe care am creat-o, în ideea de a inspira oamenii pasionați, într-o lume în schimbare și transformare, pentru că „omenirea se împarte în: cei care nu pot fi mişcaţi, cei care pot fi mişcaţi şi cei care se mişcă.”

Cred cu convingere că „oamenii se deosebesc nu atât prin ceea ce zic, cât prin ceea ce fac”.