Victoria Dumitrașcu

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Competențe

Principiile pe care se străduiește să le întrupeze în interacțiunile cu copiii sunt: considerația față de copil, respectarea și creșterea autonomiei copilului, implicarea motrică în procesul educativ, având ca motto ” jocuri - cât mai multe jocuri”.

Victoria Dumitrașcu este profesoară de Religie, iar din vara anului 2020  și facilitator al programului “Mentalitate deschisă în educație”. Interesul și deschiderea către spațiul religios s-au concretizat în profesia pe care o urmează.

Parcursul ei profesional se întrepătrunde, începând din anul 2013, cu un proiect care îi este drag, colaborarea cu o grădiniță montessori. Cele două laturi, învățământul religios și pedagogia montessori, se potențează reciproc în activitatea de zi cu zi în lucrul cu copiii.

Principiile pe care se străduiește să le întrupeze în interacțiunile cu copiii sunt: considerația față de copil, respectarea și creșterea autonomiei copilului, implicarea motrică în procesul educativ, având ca motto ” jocuri – cât mai multe jocuri”.