Facilitator: Iulia Sara

Iulia este consilier in cariera (certificat GCDF Romania), formator (ANC) si facitator sanatate mintala (MHF), membru fondator al Asociatiei Consilierilor Romani (ACROM) si initiator al proiectului OH-cards in Romania (2009). Iulia crede cu tarie ca educatia presupune co-crearea, cu grija si iubire, a unui spatiu in care fiecare copil isi poate explora propriile daruri si […]

Detalii despre Iulia Sara

Cui se adreseaz─â?

Educatori, profesori, psihologi, consilieri scolari, logopezi, parinti, formatori, asistenti sociali, art-terapeuti si oricine interesat de dezvoltare psiho-emotionala si armonioasa a copilului (inclusiv a celui interior ­čśë ).

Scurt─â descriere a atelierului

Te invit sa pasesti in lumea OH! ­čÖé

Este o lume in care respectam ritmul fiecarui copil, unde cream un spatiu de siguranta si ascultam ceea ce el/ea are nevoie sa exprime. Avand la indemana cardurile OH, invatam sa respectam inteligenta, imaginatia si individualitatea fiecarui copil. Aflam, astfel, povestile si trairile copiilor, chiar si pe cele despre care nu vor sa vorbeasca, dar pe care le simt in mod continuu in interior.

5 puncte cheie/teme abordate în workshop

  1. Invatam sa cream unui spatiu sigur si de incredere in lucrul cu copiii – la gradi, scoala sau acasa – cultivand curiozitatea naturala, jucausenia si motivatia la copii.
  2. Ii sprijinim pe copiii care nu se exprima, sa o faca, respectand propriul lor ritm.
  3. Dezvoltam vocabularul, imaginatia si creativitate, facilitam accesul la resurse, orientarea spre solutie, constienta de sine, sanatatea mintala si emotionala la copii.
  4. Construim relatii de calitate cu copiii, la scoala sau acasa.
  5. Exploram strategii de facilitare a exprimarii si de organizare emotionala la copii.

Agenda / Structur─â workshop

Atelierul este unul experiential si include 95% activit─â╚Ťi practice cu cardurile OH si AHA.
Agenda:

  • Deschidere si scurta introducere.
  • Etica de lucru cu cardurile OH.
  • Activitati practice cu cardurile OH.
  • Sumarizare si incheiere.