Facilitator: Elena Lotrean

Elena Lotrean este profesor, trainer, fondatoarea Școlii Româno-Finlandeze ERI Sibiu și antreprenor în serie. Are 28 de ani de voluntariat la nivel local, naţional şi european.  Managementul de proiect şi mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experienţa în companii şi organizaţii, publice, din domeniul HORECA, resurse […]

Detalii despre Elena Lotrean

De ce?

Credem că bucuria de a învăța continuu este super puterea cu care copilul de azi își poate valorifica potențialul indiferent de modul în care evoluează societatea, tehnologia, piața muncii.

Profesorul are din oficiu o bagheta magică de a insufla și accelera această bucurie, sau din contră de a o anihila.

 

Ce își propune workshopul?

Să te poarte într-o călătorie care să te ajute să conștientizezi magiile pe care le poți co-crea ca profesor, prin învățare experiențială, care constituie fundamentul sistemului educațional finlandez. De asemenea te ajută să identifici o serie de principii pe care le poți aplica și tu la clasă și să găseși cele mai potrivite forme de a le adapta, altfel spus magia pe care o ai deja și cum o poți amplifica.

 

Cum atingem punctele cheie?

Vom elucida miturile și legendele despre sistemul finlandez de educație, vom experimenta cele mai importante principii de învățare și vom explora transferabilitatea principiilor finlandeze la clasele voastre. Toate acestea prin exerciții interactive, practice și gata de inspirat.

 

Cu ce pleci de la Workshop?

Cu cel puțin 3 surse de inspirație pentru a-ți amplifica puterea baghetei magice de profesor.

Cu o serie de conștientizări legate de ce poți aplica la clasă pentru a crește armonios impactul actului tău educațional.

Cu informații despre antrenamentele FTTC.