Facilitator: Naomi Chira

Parcursul meu este și a fost mereu legat de oamenii mici cu suflete mari. M-am format personal şi profesional  în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, specializarea „Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar” şi specializarea „Terapia Limbajului şi Audiologie Educaţională” (în prezent), prin experienţa internaţională în cadrul programului „Erasmus+” la „University of Ioannina” Department of Primary Education şi în […]

Detalii despre Naomi Chira

Cui se adresează?

Acest workshop se adresează cadrelor didactice care au o misiune comună,  aceea de a avea elevi implicaţi, fericiţi şi capabili să transfere informaţiile însuşite în diverse contexte de formare.

Scurtă descriere a atelierului

,,Gândim prea mult și simțim prea puțin.” Charlie Chaplin

Generaţia noastră a produs mai multă informaţie decât oricare alta. Tinerii cunosc tot mai mult din lumea în care se află, dar dacă analizăm îndeaproape realizăm că tinerii cunosc forte puţin sau deloc din lumea în care sunt ei însuşi.

Umanizarea cunoaşterii este fundamentală pentru revoluţionarea educaţiei. În acest workshop vom construi umanizarea cunoaşterii prin povestirea de istorioare. Vom porni de la experienţe specifice din realitatea participanților și, cu sprijinul grupului și al facilitatorului, le vom trece prin obiectivele umanizării cunoaşterii.

5 puncte cheie/teme abordate în workshop

Educarea emoţiei

Stimularea înţelecpiunii

Formarea de persoane care gândesc autonom

Preţuirea lui ,,a fi” mai mult decât a lui ,,a avea”

Îmbogăţirea relaţiilor cu cei din jur