În 13 Iunie, te așteptăm la Conferința online SuperTeach, dedicată profesorilor din România.

Sub tema ”Autonomia copilului în procesul de învățare”, vom discuta despre modul actual de funcționare al sistemului educațional și despre modalitățile prin care putem forma tineri independenți, capabili sa gândeasca critic și care să fie pregătiți pentru societatea viitorului.

IMPORTANT!
Profesorii care au achiziționat bilet pentru evenimentul programat in 14 martie, pot participa la 2 conferințe online. Detaliile au fost trimise prin email la adresa specificată în formularul de achiziție al biletului.

Cei care nu au un bilet deja ahiziționat, însă doresc să participe, o pot face utilizând linkul de înscriere din eveniment.

ACEST EVENIMENT VA FI TRANSMIS EXCLUSIV PE PLATFORMA WEBEX SI NU VA FI FACUT PUBLIC ULTERIOR.

SPEAKERI INVITAȚI

Conferința va reuni speakeri din diverse domenii – antreprenori, specialiști în educație, profesori și personalități care prin inițiativele lor, contribuie la schimbarea educației din România. Printre aceștia, se numără:

● Dragoș Anastasiu – CEO Eurolines Group
● Felix Tătaru – Președinte GMP Group și fondator Itsy Bitsy FM
● Cristina Gheorghe – Fondatoarea Institutului Dezvoltării Personale
● Alexandru Ghiță – Fondatorul Grupului Educativa
● Tudor Chirilă – Actor, muzician, producător
● Felix Pătrășcanu – Fondator Fan Courier
● Beatrice Căsăneanu – Director Executiv Centrul Auto Skoda Bacau
● Felix Pătrășcanu – Fondator FAN Courier
● Andy Szekely – Fondatorul AS Training
● Părintele Necula – preot, conferențiar universitar, doctor în Teologie

PARTENERI EVENIMENT

Mulțumim companiilor care au ales să se implice și să susțină cauza SuperTeach! Evenimentul SuperTeach Bacău a fost organizat în colaborare cu: Green Village Resort, GMP Group, Auto Moto Invest SRL, Exclusiv Motors, Dedeman, SIF Moldova, Itsy Bitsy FM.

DE CE SUPERTEACH?

Știm că există profesori care obișnuiesc să facă lucrurile altfel în clase, reuşind să se abată de la sistemul clasic de predare pentru a oferi experiențe educaționale inedite elevilor. Mai știm că acești profesori sunt excepția de la sistem, iar noi ne dorim ca toți profesorii să fie „profesori altfel”.

Astfel, am inițiat proiectul SuperTeach – pentru că vrem să fim alături de profesorii care vor să facă lucrurile diferit. Sistemul educaţional românesc are nevoie de schimbare, iar profesorii, cu susținerea comunităților SuperTeach, pot descoperi măreția din fiecare copil.
SuperTeach creează comunități cu mentalitate deschisă formate din profesori, reprezentanti ai instituțiilor de învățământ,și autorităților locale, ONG-uri și companii care pot susține investiții în educație. Ne dorim să inspirăm și să motivăm profesorii cu mentalitate deschisă din România, și să avem din ce în ce mai mulți dascăli care vor pune interesele copiilor în centrul sistemului educațional.

SuperTeach susține această transformare prin 3 etape:

1. Conferințele SuperTeach – evenimente cu durata de o zi, unde participanţii asistă la discursuri și iau parte la ateliere pe teme educaționale; conferințele sunt deschise atât pentru profesori, cât și pentru alte persoane interesate de educație;

2. Programul de formare Mentalitatea Deschisă în Educație – curs oferit GRATUIT profesorilor participanți la conferințe, creat de Institutul Arbinger, lider global în schimbarea mentalității și susținut de Institutul Dezvoltării Personale. Mentalitatea Deschisă în Educație (MDE) este o filozofie educațională care schimbă perspectiva în care sunt priviți și tratați copiii și oferă instrumente practice pentru a crește copii ale căror valori sunt încrederea, curajul, păsarea, inițiativa și învățarea continuă.

3. Îndrumarea profesorilor-facilitatori în crearea comunităților locale SuperTeach, care să implice în schimbarea de mentalitate reprezentanți ai întregii societăți civile (părinți, ONG-uri, mediul de afaceri, autorități locale etc).