Prima conferință SuperTeach din acest an școlar va avea loc pe 10 decembrie, în București, și va fi deschisă tuturor profesorilor din țară.

Tema abordată prin mentalitatea deschisă în educație va fi cultura organizațională, ca parte din activitatea fiecărui dascăl.

Imaginați-vă un puzzle uriaș pe care îl putem asambla doar împreuna. Zeci sau sute de piese care, dispersate, nu înseamnă nimic decât un mare haos, un amestec de forme care nu au niciun sens. Dar combinate, sutele de piese capătă un înțeles și un scop. Vorbim despre un joc pe care îl știm cu toții și care ne arată că prin răbdare, implicare și exercițiu putem ajunge de la sute de piese dezbinate la un întreg cu sens, împreună.
Ce este cultura organizațională dacă nu un puzzle în care fiecare dintre noi își are forma și rolul său? Suntem diferiți din multe puncte de vedere, dar, dacă ajungem să ne ”asamblăm” și să ne completăm cât mai bine atunci vom reuși să funcționăm cu toții ca familie, școală, societate, țară mai bine și cu mai mult sens.
Când spunem cultura organizațională în școală ne gândim în mare parte la amprenta pe care conducerea instituției o are asupra personalului, a elevilor, a funcționării școlii. Dar oare nu înseamnă asta că vedem doar cutia puzzle-ului? Este adevărat că imaginea de ansamblu este extrem de importantă pentru că ne arată calea, forma finală la care trebuie să ajungem, însă fiecare dintre noi (cu valorile, credințele, talentul și comportamentul fiecăruia) este parte vitală a culturii organizaționale.
• Care este rolul tău în cultura organizațională a școlii tale?
• Cum faci să infleunțezi cultura organizațională a școlii sau echipei din care faci parte?
Te invităm alături de noi la prima conferință SuperTeach din anul școlar 2022-2023 pentru a construi puzzle-ul bucată cu bucată prin:
• COnectare
• Conștientizare
• Colaborare
• formarea COmunității.
Și pentru că ne place să ne jucăm, punem totul în contextul dragostei pentru COpii și dorului de COlinde, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă.
Formularul de înscriere este disponibil aici: http://tiny.cc/SuperTeachBucuresti

Urmăriți pagina evenimentului pentru:

• agenda conferinței
• speakeri invitați

Ne revedem pe 10 decembrie!

Program București Decembrie 2022

ORAACTIVITATE
09:00 - 10:00Înregistrarea participanților și cafeaua de dimineață
10:00 - 11:30Discursuri și prezentări în plen
11:30 - 12:30Brunch & Networking
12:30 - 14:00Sesiune interactivă cu Mentalitate Deschisă
14:00 - 14:45Coffee Break & Networking
14:45 - 16:00Discursuri și prezentări în plen