Contribuie la schimbarea sistemului de educație din România

Gala SuperTeach este un eveniment anual care reunește oameni de business ce doresc să susțină schimbarea sistemului de învățământ din România.

Pe lângă schimbul de idei și opinii cu alți oameni pasionați de inovație în educație, invitații vor putea participa la o licitație caritabilă, pentru a contribui la cauza SuperTeach.

De ce avem nevoie de ajutorul tău?

Pentru că ne propunem ca în următorii 5 ani să avem:

  1. ·     2.000.000 de elevi educați timp de cel puțin 1 an de un profesor absolvent al cursului MDE
  2. ·     50.000 de profesori participanți la Conferințele SuperTeach
  3. ·     20.000 de profesori absolvenți ai cursului de 3 zile MDE
  4. ·     120 de profesori formatori în MDE, 3-4 în fiecare județ
  5. ·     Crearea unei comunități naționale de profesori cu MDE

Tocmai de aceea orice sprijin contează.

Gala Dinner | Concert Live| Licitație Caritabilă | Social Networking

Pentru a afla mai multe informații despre următoarea Gală SuperTeach, poți lua legătura cu Ioana Deneș, Project Manager SuperTeach – ioana.denes@superteach.ro sau la telefon 0744.340.302.

Gala SuperTeach 2019 – 15 mai, ora 19:00

Gala SuperTeach, ediția a II-a – un eveniment care ne unește, dedicat celor cărora le pasă de viitorul României! Un eveniment la care oamenii de business pot să susțină schimbarea mentalității profesorilor și, implicit, a educației din România!

Gala Dinner | Concert live | Licitatie caritabilă | Social networking

Rezultate | Istoric

Acum 2 ani, SuperTeach era doar un vis. Un vis de a face o schimbare majoră în educația din România, prin schimbarea mentalității profesorilor. 

SuperTeach a devenit între timp un proiect național de amploare, atragând peste 4000 de profesori din toate colțurile țării la cele 12 conferințe inspiraționale și motivaționale organizate în 11 orașe mari din țară

Am selectat 100 de profesori care au parcurs și absolvit trainigul gratuit de 3 zile de formare în Mentalitatea Deschisă în Educație. Profesorii SuperTeach aplică principiile mentalității deschise la clasă cu elevii, în cancelarie cu colegii sau în relația cu părinții. Schimbările sunt majore: îi văd pe copii ca personalități unice, dezvoltă relații de încredere și respect, se ajută reciproc, urmăresc să crească în elevi nu doar latura cognitivă, ci și pe cea emoțională.

Sponsori

Green Village Resort