Inspirație pentru educație

Miercuri, 15 mai 2019, ora 19:00

Te așteptăm la Gala SuperTeach, ediția a II-a, un eveniment care ne unește, dedicat celor cărora le pasă de viitorul României! Un eveniment la care oamenii de business pot să susțină schimbarea mentalității profesorilor și, implicit, a educației din România!

Gala Dinner | Concert live | Licitatie caritabilă | Social networking

Pentru informații suplimentare:
Ioana Deneș – Project Manager SuperTeach, ioana.denes@superteach.ro | 0744.340.302

Rezultate | Istoric
Acum 2 ani, SuperTeach era doar un vis. Un vis de a face o schimbare majoră în educația din România, prin schimbarea mentalității profesorilor. 

SuperTeach a devenit între timp un proiect național de amploare, atragând peste 4000 de profesori din toate colțurile țării la cele 12 conferințe inspiraționale și motivaționale organizate în 11 orașe mari din țară

Am selectat 100 de profesori care au parcurs și absolvit trainigul gratuit de 3 zile de formare în Mentalitatea Deschisă în Educație. Profesorii SuperTeach aplică principiile mentalității deschise la clasă cu elevii, în cancelarie cu colegii sau în relația cu părinții. Schimbările sunt majore: îi văd pe copii ca personalități unice, dezvoltă relații de încredere și respect, se ajută reciproc, urmăresc să crească în elevi nu doar latura cognitivă, ci și pe cea emoțională.

Obiectivele Super Teach în primii 5 ani:

* Comunități cu Mentalitatea Deschisă în fiecare județ

* 20.000 de profesori formați în Mentalitatea deschisă în Educație

* 120 de formatori, lideri de comunități cu Mentalitatea deschisă în Educație

* 50.000 de profesori participanți la Conferințele Super Teach

* 2 milioane de elevi influențați de profesorii cu Mentalitatea Deschisă în Educație

Sponsori

Green Village Resort