Miercuri, 15 mai 2019, ora 18:30

Inspirație pentru educație

 
Cum ar fi să avem doar profesori care văd măreția din fiecare copil? Doar profesori a căror mentalitate să fie deschisă către copii și darurile lor, profesori care formează caractere  prin schimbarea mentalitati, prin pregătirea generațiilor tinere pentru România secolului 21?
 
Acum 2 ani, SuperTeach era doar un vis. Un vis de a face o schimbare majora în educația din România, prin schimbarea mentalității profesorilor. 

SuperTeach a devenit între timp un proiect național, atragând peste 4000 de profesori din toate colțurile țării la cele 12 conferințe inspiraționale și motivaționale organizate în 11 orașe din țară

Am selectat 100 de profesori care au parcurs și absolvit trainigul gratuit de 3 zile de formare în Mentalitatea Deschisă în Educație. Profesorii SuperTeach aplică principiile mentalității deschise la clasă cu elevii, în cancelarie cu colegii sau în relația cu părinții. Schimbările sunt majore: îi văd pe copii ca personalități unice, dezvoltă relații de încredere și respect, se ajută reciproc, urmăresc să crească în elevi nu doar latura cognitiva, ci și pe cea emoțională.

Fii parte din procesul de schimbare susține extinderea proiectului și creșterea impactului la nivel național.

Alătură-te campaniei noastre de fundraising:

  • donează obiecte sau experiențe spre a fi licitate. Scrie-ne la contact@superteach.ro
  • licitează în seara galei.
  • cumpără bilet și participă la Gala SuperTeach

Cu banii adunați vom putea asigura mai multor profesori programul de formare în Mentalitatea Deschisă în Educație și vom putea extinde echipa executivă a proiectului.

Cu drag te așteptăm!