”Care este profesorul vostru preferat? Ce anume l-a făcut să rămână întipărit în mintea și în sufletul vostru ani la rând?”

Oferiți-vă răspuns la cele două întrebări și veți înțelege de ce am decis să coagulăm energii pentru a lansa proiectul SuperTeach. 

Ce este SuperTeach?

SuperTeach a fost creat pentru a stimula descoperirea și dezvoltarea măreției, a talentului și potențialului în fiecare copil și a plecat de la ideea de transformare a mediului educațional astfel încât acest scop să fie atins plecând chiar de la motorul care dă viață acestui sistem: profesorii.

Proiectul SuperTeach stimulează dorința profesorilor de a fi cei care inițiază și construiesc această schimbare printr-un proces în trei pași:

1.               Conferințele SuperTeach – organizate în marile orașe din țară, cu durata de o zi. Aici, profesorii intră în contact cu antreprenori, oameni de business și alte cadre didactice care au aplicat cu succes metode inovatoare de predare și de la care își pot lua doza necesară de inspirație.

 

2.               Programul de formare Mentalitatea Deschisă în Educație (MDE) – un program al Institutului Arbinger, lider mondial în schimbarea mentalităților, și care, în premieră mondială, este implementat la nivelul unui sistem educațional național. În România, este susținut de Institutul Dezvoltării Personale (IDP), fiind un curs certificat, în urma căruia profesorii participanți vor obține acreditare. Ulterior, ei pot parcurge și modulul Formare de Formatori, care le oferă oportunitatea de a deveni traineri pentru alți profesori interesați de program. Programul de formare pentru profesori este complet GRATUIT.

 3.               Profesorii-formatori SuperTeach creează comunități locale de profesori cu mentalitate deschisă, motivați și pasionați de ceea ce fac, și devin factor de schimbare pentru colegii lor și pentru comunitatea în care trăiesc.

 

 

Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele care ne-au adus pe toți la aceeași masă, cu aceeași dorință: să coagulăm comunitatea profesorilor cu mentalitate deschisă care transformă în bine România secolului 21.

Cu încredere într-o Românie cu profesori de calitate și elevi dedicați,

Echipa SuperTeach

(formată din foști elevi și studenți, părinți și viitori părinți)

Inițiatorii SuperTeach!

Dragoș Anastasiu

CEO Eurolines

Felix Tătaru

CEO GMP Group

Alexandru Ghiță

Președinte Grup EDUCATIVA

Cristina Gheorghe

Președinte IDP

Organizatorii SuperTeach sunt membri ai organizațiilor inițiatoare: