Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație.

Știm că există profesori care obișnuiesc să facă lucrurile altfel în clase, care reușesc să se abată de la sistemul clasic de predare pentru a le oferi o experiență educațională plăcută elevilor. Mai știm că acești profesori sunt excepția de la sistem, tocmai de aceea se și numesc ”profesori altfel”. Noi ne dorim ca toți profesorii să fie ”profesori altfel”.

Așadar, pentru o zi, ne-am propus să scoatem profesorii din sistem și să le facem cunoștință cu elite ale societății din domenii diverse (cultură, educație, antreprenoriat) și profesioniști în educație care vor împărtăși cu dascălii instrumente și experiențe noi folositoare elevilor în clasă și în viață.

O zi ”altfel” pentru un profesor poate fi factorul declanșator pentru un mod ”altfel” de a preda al unui profesor așadar o experiență plăcută pentru cel puțin o clasă de elevi din sistemul actual de învățământ.

Dacă ești profesor atunci înscrie-te la Conferința SuperTeach

Vino să vezi cum se fac lucrurile în alte domenii în care sunt, la fel ca în învățământ, probleme. Vino să vezi cum reușesc leaderi din domenii diverse să producă schimbare pornind de la propria persoană.

Dacă ești elev sau absolvent atunci, oferă-i cadou unui profesor participarea la Conferința SuperTeach.

Vezi aici care sunt speakerii SuperTeach. Consultă programul aici și alege workshop-ul la care vrei să participi.

În anul școlar 2017 – 2018 ne-am întâlnit la Conferințele SuperTeach din București, Iași, Sibiu și Timișoara!

În noul an școlar 2018 – 2019 vă așteptăm pentru început la Constanța, Craiova, Cluj-Napoca și București, urmând să definitivăm cât de curând calendarul. 

Vă așteptăm cu drag!

Inspirație pentru educație!

Romanian Business Leaders este o organizație non-guvernamentală formată din antreprenori și manageri de companii românești care dezvoltă proiecte de antreprenoriat, educație și bună guvernare.

Câteva proiecte marca RBL:

  • Start-up Bridge – proiect de internaționalizare a afacerilor românești; 
  • Repatriot – proiect de încurajare a românilor din Diaspora să revină acasă pentru a deveni antreprenori;
  • Merito – proiect care descoperă și promovează profesorii excepționali ai României.

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale, printre care:

  • RIUF – Romanian International University Fair – cel mai mare eveniment educațional din Europa de Est;
  • EDMUNDO – serviciu gratuit de consiliere educațională pentru admiterea la instituții internaționale de învățământ superior;
  • UNIVERSALIO – serviciu de consiliere educațională dedicat candidaților la universitățile de top;
  • EDMERICA – serviciu de consiliere dedicat tinerilor interesați de studii în SUA;
  • Optiuni.ro – singura platfomă care centralizează toate opțiunile de studiu în România, Admitere Online – singura platformă de înscriere online la universitățile din România;
  • Opțiuni de carieră – serviciu de informare și orientare în scopul dezvoltării profesionale pentru elevi, studenți și tineri absolvenți
  • The Entrepreneurship Academy – prima facultate de antreprenoriat din România.

IDP

Institutul Dezvoltării Personale oferă programe şi modele de dezvoltare personală şi de transformare organizaţională pentru lideri. Abordarea 3D recunoaşte raportul de complementaritate între inteligenţa cognitivă, inteligenţa emoţională şi inteligenţa spirituală a persoanei umane.

Institutul Dezvoltării Personale foloseşte metodologii validate academic şi modele confirmate atât la nivel naţional cât şi internaţional. Inspiraţi de istorii de mare succes, utilizăm concepte din domenii variate – business, administraţie publică, educaţie, psihologie, filosofie sau teologie – pentru a stimula spiritul antreprenorial, eficienţa managerială şi comunicarea deschisă în interiorul organizaţiilor private şi a instituţiilor publice din România şi Europa.

Alături de lideri în domeniul afacerilor şi reprezentanţi ai elitei profesionale, comunitatea noastră organizează evenimente şi oferă programe de dezvoltare şi cunoaştere experienţială prin care liderii îşi pot depăşi limitele, valorificându-şi potenţialul nativ printr-o schimbare a inimii şi a minţii.

Din 2016, Institutul Dezvoltării Personale este reprezentant unic în România al Arbinger Institute (SUA), lider mondial în schimbarea mentalităţii.

Mai multe informaţii despre programele şi serviciile noastre puteţi găsi la adresa: www.idp-romania.ro.