Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație.

Conferințele SuperTeach sunt evenimente care au loc în marile orașe ale țării, cu durata de o zi. Acestea au ca scop punerea în contact a profesorilor pasionați de ceea ce fac cu persoane care, prin mentalitatea și acțiunile lor, sunt deja angajate în schimbarea sistemului educațional.

 

În cadrul evenimentului, sunt invitați vorbitori din diverse domenii: antreprenori creativi, oameni de business cu experiență bogată în people management și project management și mai ales profesori dedicați care au testat cu succes metode inovatoare de predare și care vor să le împărtășească colegilor din întreaga țară. Profesorii sunt invitați să găsească cele mai potrivite forme de predare, să facă schimb de idei și experiență cu profesori din întreaga țară și să realizeze, cu ajutorul comunității, proiecte pentru elevii lor.

Conferințele SuperTeach sunt pentru toți cei care caută:

·      Să-și îmbunătățească abilitățile de predare și de relaționare cu copiii

·      Să-și schimbe perspectiva asupra rolului lor în procesul de educație și să-și mărească energia și bucuria de a fi dascăli

·      Să înțeleagă mai bine noile generații și să identifice metodele prin care aceștia devin mai implicați

·      Să dezvolte relații autentice cu elevii lor, întrucât bunăstarea emoțională a acestora este la fel de importantă ca însușirea informațiilor

Susține schimbarea sistemului educațional românesc! Susține conferințele SuperTeach!

·      Povestește și altora despre proiectul nostru

·      Cumpără un bilet unui profesor care ar fi dornic să participe la o conferință

·      Distribuie și apreciază postările de pe pagina noastră de Facebook

·      Fă o donație pentru proiect

·      Fii voluntar pentru organizarea evenimentelor.

 

Tu când vei face schimbarea?

Prima conferință SuperTeach a avut loc în 2017, iar de atunci peste 8.000 de profesori au luat contact cu acest proiect, având impact asupra a zeci de mii de elevi, devinind o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare, prin propria atitudine față de profesie și viață.

 Pentru a afla când și unde vor avea loc următoarele conferințe, verifică agenda de pe site sau pagina noastră de Facebook

 

Ne dorim ca toți profesorii să fie profesori SuperTeach, care văd măreția în fiecare copil, care inspiră o nouă mentalitate generațiilor viitoare: o mentalitate deschisă, a păsării și implicării, a conștientizării idei că schimbarea începe cu sine.

 

În 2017 – 2019 ne-am întâlnit la Conferințele SuperTeach din Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara.

În 2020 vă așteptăm la Craiova, Brașov, Oradea, Bacău și Reșița urmând să adăugăm și alte orașe pe harta SuperTeach

Inspirație pentru educație!

ROMANIAN BUSINESS LEADERS

Romanian Business Leaders este o organizație non-guvernamentală formată din antreprenori și manageri de top din companii românești care dezvoltă proiecte de antreprenoriat, educație și bună guvernare.

Câteva proiecte marca RBL:

  • Merito – proiect care descoperă și promovează profesorii excepționali care schimbă România în bine
  • Insights/Vreau să fiu antreprenor – proiect național care a descoperit tineri antreprenoriali, creativi care vin cu soluții la probleme reale de business
  • Repatriot – proiect de încurajare a românilor din Diaspora să revină acasă pentru a deveni antreprenori;

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale, printre care:

  • RIUF – Romanian International University Fair – cel mai mare eveniment educațional din Europa de Est;
  • EDMUNDO – serviciu gratuit de consiliere educațională pentru admiterea la instituții internaționale de învățământ superior;
  • UNIVERSALIO – serviciu de consiliere educațională dedicat candidaților la universitățile de top;
  • EDMERICA – serviciu de consiliere dedicat tinerilor interesați de studii în SUA;
  • Optiuni.ro – singura platfomă care centralizează toate opțiunile de studiu în România, Admitere Online – singura platformă de înscriere online la universitățile din România;
  • Opțiuni de carieră – serviciu de informare și orientare în scopul dezvoltării profesionale pentru elevi, studenți și tineri absolvenți
  • The Entrepreneurship Academy – prima facultate de antreprenoriat din România.

IDP

Institutul de Dezvoltare Personală  – oferă programe şi modele de dezvoltare personală şi de transformare organizaţională pentru lideri. Abordarea 3D recunoaşte raportul de complementaritate între inteligenţa cognitivă, inteligenţa emoţională şi inteligenţa spirituală a persoanei umane.

Institutul de Dezvoltare Personală foloseşte metodologii validate academic şi modele confirmate atât la nivel naţional cât şi internaţional. Inspiraţi de istorii de mare succes, utilizăm concepte din domenii variate – business, administraţie publică, educaţie, psihologie, filosofie sau teologie – pentru a stimula spiritul antreprenorial, eficienţa managerială şi comunicarea deschisă în interiorul organizaţiilor private şi a instituţiilor publice din România şi Europa.

Alături de lideri în domeniul afacerilor şi reprezentanţi ai elitei profesionale, comunitatea noastră organizează evenimente şi oferă programe de dezvoltare şi cunoaştere experienţială prin care liderii îşi pot depăşi limitele, valorificându-şi potenţialul nativ printr-o schimbare a inimii şi a minţii.

Din 2016, Institutul Dezvoltării Personale este reprezentant unic în România al Arbinger Institute (SUA), lider mondial în schimbarea mentalităţii.

Mai multe informaţii despre programele şi serviciile noastre puteţi găsi la adresa: www.idp-romania.ro.