Pentru a participa vă rugăm să vă înscrieți aici: https://online.superteach.ro/superteach5iunie

Știm că puterea fiecăruia e în sine. Că schimbarea începe cu noi. Că fiecare avem nevoie de forța și puterea interioară pentru a reuși. Că noi ne clădim încredere în noi înșine. Că noi pentru noi trebuie să fim stâlpi de susținere, ancore în vremuri tumultuoase.

Dar ce facem atunci când obosim?

Când simțim că suntem singuri?

Când nu reușim să vedem impactul pozitiv al acțiunilor noastre?

Când vrem să renunțăm?

În astfel de momente avem nevoie să fim văzuți. Apreciați. Susținuți. Încurajați. Iar aceste lucruri le putem găsi doar într-o comunitate. Acesta este rolul cel mai important al unei comunități. Acela de a avea grijă unii de alții. Nu e doar resursă și inspirație, ci și înțelegere, sprijin, energie.

În acest context, Conferința SuperTeach București își propune, cu ajutorul invitaților săi, să accentueze puterea și importanța comunității, să promoveze activități și oameni care au ales să facă tot ce le stă în putință pentru mai bine în școli, în viața copiilor, a profesorilor și părinților, indiferent dacă s-au aflat într-un context favorabil sau nu, să amintească despre cât de importantă este contribuția fiecăruia la creșterea calității educației, să unească oameni. Ne vedem sâmbătă, 5 iunie, ora 10.00!