Cine se poate înscrie în proiect? 

Proiectul se adresează tuturor profesorilor români, indiferent de nivelul de învățământ în care sunt încadrați (preșcolar, primar, gimnazial, liceal, universitar), indiferent de vârstă sau de materia predată.

Pot participa la conferința SuperTeach dacă nu sunt profesor? 

Vă puteți înscrie iar noi vă vom adăuga pe lista de așteptare. În limita locurilor rămase disponibile, vă vom anunța cu câteva zile înainte de conferință dacă puteți participa.

Cum procedez dacă vreau să mă înscriu la programul de formare?

La programul de formare se pot înscrie profesori care au participat la o ediție a Conferinței SuperTeach. Pentru a verifica pașii necesari înscrierii vă rugăm să vizitați pagina ”Program de formare Outward Mindset in Education”.

Participarea la programul de formare este contracost?

Nu. Participarea la programul de formare este gratuită. Există doar taxa de participare la Conferințele SuperTeach, în valoare de 70 RON sau 50 RON, în funcție de tipul de bilet achiziționat.

La finalul Conferinței SuperTeach vor fi acordate diplome?

Da, la finalul conferinței vom oferi diplome de participare profesorilor participanți. Vă aducem la cunoștință însă că aceste diplome nu au credite/puncte ci atestă doar participarea la eveniment.

Dacă nu mai ajung la Conferința SuperTeach pot primi banii înapoi?

Dacă vă înscrieți la conferință și achitați taxa de participare dar nu mai ajungeți, nu vă putem returna banii. Taxa de participare acoperă costurile cu pauza de prânz, pauzele de cafea și materialele primite. În funcție de numărul de participanți înscriși noi dăm comandă de porții pentru prânz și cafea și după această comandă vom plăti la final. Cu alte cuvinte, chiar dacă dumneavoastră nu mai reușiți să ajungeți noi dăm comandă și pentru dumneavoastră și trebuie să plătim.