Cine se poate înscrie în proiect? 

Proiectul se adresează tuturor profesorilor români, indiferent de nivelul de învățământ în care sunt încadrați (preșcolar, primar, gimnazial, liceal, universitar), indiferent de vârstă sau de materia predată.

Pot participa la conferința SuperTeach dacă nu sunt profesor? 

Vă puteți înscrie achiziționând bilet acces general, pentru părinți sau persoane interesate care nu sunt profesori.

Cum procedez dacă vreau să mă înscriu la programul de formare?

La programul de formare se pot înscrie profesori care au participat la o ediție a Conferinței SuperTeach. Pentru a verifica pașii necesari înscrierii vă rugăm să vizitați pagina programului de formare Mentalitatea Deschisă în Educație.

Participarea la programul de formare este contracost?

Nu. Participarea la programul de formare este gratuită. Este necesară acoperirea cheltuielilor legate de deplasarea și cazarea în localitatea în care se organizază. 

Participarea la conferințe este contracost?

Da. Prețul biletului acoperă strict o parte din costurile evenimentului și materialele oferite ca suport profesorilor. Profesorii pot achiziționa bilete cu 50% reducere sau chiar cu reduceri mai mari, dacă rezervă mai multe bilete în cadrul aceleiași comenzi.

La finalul Conferinței SuperTeach vor fi acordate diplome?

Da, la finalul conferinței vom oferi diplome de participare, în format digital, profesorilor participanți. Vă aducem la cunoștință însă că aceste diplome nu au credite/puncte ci atestă doar participarea la eveniment.

Dacă nu mai ajung la Conferința SuperTeach pot primi banii înapoi?

Dacă nu mai puteți participa la conferință vă recomandăm în primul rând să vă întrebați colegii, sunt șanse mari să găsiți un coleg interesat care nu a mai apucat să-și cumpere bilet. Dacă nu, biletul dvs. poate fi convertit în acces la o altă conferință SuperTeach, la care veți putea ajunge, în măsura în care, la momentul cererii există încă locuri disponibile.