Cine se poate înscrie în proiect? 

Proiectul se adresează tuturor profesorilor români, indiferent de nivelul de învățământ în care sunt încadrați (preșcolar, primar, gimnazial, liceal, universitar), indiferent de vârstă sau de materia predată.

Pot participa la conferința SuperTeach dacă nu sunt profesor? 

Vă puteți înscrie achiziționând bilet acces general, pentru părinți sau persoane interesate care nu sunt profesori.

Cum procedez dacă vreau să mă înscriu la programul de formare?

La programul de formare se pot înscrie profesori care au participat la o ediție a Conferinței SuperTeach. Pentru a verifica pașii necesari înscrierii vă rugăm să vizitați pagina programului de formare Mentalitatea Deschisă în Educație.

Participarea la programul de formare este contracost?

Nu. Participarea la programul de formare este gratuită. Este necesară acoperirea cheltuielilor legate de deplasarea și cazarea în localitatea în care se organizază. Există doar taxa de participare la Conferințele SuperTeach, în valoare de 70 RON sau 50 RON, în funcție de tipul de bilet achiziționat.

La finalul Conferinței SuperTeach vor fi acordate diplome?

Da, la finalul conferinței vom oferi diplome de participare profesorilor participanți. Vă aducem la cunoștință însă că aceste diplome nu au credite/puncte ci atestă doar participarea la eveniment.

Poate fi rambursată înscrierea la Conferința SuperTeach?

Dacă nu mai puteți participa la conferință vă recomandăm în primul rând să vă întrebați colegii, sunt șanse mari să găsiți un coleg interesat care nu a mai apucat să-și cumpere bilet. Dacă nu, faceți cerere de reambursare prin email la adresa contact@superteach.ro pentru returnarea contravalorii inscrcierii, mai putin comisioanele aferente transferurilor bancare, în valoare de 10 lei.

 

Dacă nu mai ajung la Conferința SuperTeach pot primi banii înapoi?

Dacă vă înscrieți la conferință și achitați taxa de participare dar nu mai ajungeți, nu vă putem returna banii. Dacă anunțați  prin email la adresa contact@superteach.ro cu minim 5 zile lucratoare înainte de eveniment, biletul de participare poate fi însă transferat cu acordul organizatorilor, unui coleg care poate participa în locul dvs. sau poate fi convertit in acces general, transferabil la o altă conferintă la care puteți ajunge, în măsura locurilor disponibile