SuperTeach coagulează comunități cu mentalitate deschisă formate din profesori, reprezentanti ai instituțiilor de învățământ și ai autorităților locale, ONG-uri și companii care pot susține investiții în educație.

Dacă ești profesor, părinte, bunic, un om care își dorește educație mai bună pentru România, atunci Zilele SuperTeach sunt pentru tine!

Lansăm în această toamnă în Cluj-Napoca, inima țării, cel mai mare eveniment dedicat profesorilor și tuturor celor interesați de educație! Așteptăm 3.000 de participanți, în fața cărora vor veni peste 20 de speakeri și care se pot înscrie la mai bine de 30 ateliere centrate pe dezvoltarea copiilor.

Zilele SuperTeach se vor desfășura timp de 3 zile, astfel: pe 2 noiembrie – conferință națională și pe 1 și pe 3 noiembrie – workshop-uri și ateliere practice cu profesori și specialiști care folosesc sau creează instrumente de lucru pentru clasă bazate pe o mentalitate deschisă.

Vom completa în următoarele zile agenda Zilelor SuperTeach – urmăriți pagina de Facebook SuperTeach și pagina evenimentului pentru noutăți.

BILETUL TĂU

Proiectul SuperTeach este un proiect care aparține tuturor, iar noi credem că suntem mai puternici împreună, de aceea rolul biletelor la Zilele SuperTeach este acela de a contribui într-o mică măsură la susținerea cheltuielilor desfășurării acestui eveniment. Partenerii noștri, asociații profesionale și educaționale, companii și instituții, ne ajută să vă putem oferi GRATUIT cursul și certificarea de Mentalitate Deschisă în Educație, curs special conceput de Institutul Arbinger, lider global în schimbarea de mentalități, cartea ”Mentalitatea Deschisă”, precum și multe alte materiale utile.

SuperTeach Days – Cluj-Napoca

Vorbitori Cluj-Napoca 2019

Program Cluj-Napoca 2019

OraActivitate
08:30 - 09:30Înregistrarea participanților și cafeaua de dimineață
09:30 - 13:00Susținere discursuri – Claudia Chiru, Cristina Gheorghe, Felix Tătaru, Elena Lotrean, Simona Baciu, Andy Szekely, Ruxandra Mercea, Cristi Danileț
13:00 - 14:30Prânz
14:30 - 18:00Părintele Necula, Mike Merchant (Arbinger Institute), Robert Brindley

(Lista vorbitorilor si a workshopurilor sustinute este in curs de actualizare)


Ateliere

WordPress Table

Înscriere

Profesorii sunt invitați să opteze pentru biletele dedicate,  Bilet acces PROFESOR, având prețul de 84 lei+TVA, bilete care beneficiază de o reducere de 50% față de biletele acces general, oferind aceleași facilități (acces conferință sâmbătă, 3 pauze de cafea și prânz, pachet cu materiale promoționale SuperTeach și acces maxim 3 ateliere, în limita locurilor disponibile, în cursul zilei de vineri în intervalul orar 17-19 și duminică 9-11 și respectiv 11:30 – 13:30).

Se acordă o reducere suplimentară dacă sunt achizitionate bilete pentru mai mulți profesori în aceeași comandă (63 lei +TVA/pers).

Biletele acces GENERAL sunt recomandate tuturor persoanelor care doresc să participe la conferință și ateliere însă nu sunt cadre didactice.

Prețurile afișate nu includ 19% TVA, aceasta fiind calculată înainte de finalizarea comenzii.

Vă rugăm să completați cu atenție datele solicitate pentru a primi informațiile necesare pentru participarea la conferință.

NOTA BENE: 

companie = unitatea de învățământ

funcție = nivelul educațional preponderent (preșcolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar)