SuperTeach coagulează comunități cu mentalitate deschisă formate din profesori, reprezentanti ai instituțiilor de învățământ și ai autorităților locale, ONG-uri și companii care pot susține investiții în educație.

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație.

În cadrul fiecărei conferințe SuperTeach va fi organizat cel puțin un atelier de 2 ore de Predare cu Mentalitate Deschisă în care sunt explicate principiile de bază ale Mentalității Deschise în Educație și a conceptului „Celălalt este la fel de important ca și mine”

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina de facebook a conferinței SuperTeach Craiova

Profesorii sunt invitați să opteze pentru biletele dedicate, Bilet acces PROFESOR, având prețul de 84 lei+TVA, bilete care beneficiază de o reducere de 50% față de biletele acces general, oferind aceleași facilități (acces conferință, acces 1 atelier, pauze de cafea și prânz, pachet cu materiale promoționale SuperTeach).

Se acordă o reducere suplimentară dacă sunt achiziționate bilete pentru mai mulți profesori în aceeași comandă (63 lei +TVA/pers).

Biletele acces GENERAL sunt recomandate tuturor persoanelor care nu sunt in sistemul educațional dar  doresc să participe la conferință.

Prețurile afișate nu includ 19% TVA, aceasta fiind calculată înainte de finalizarea comenzii.

Înscriere