Program SuperTeach Baia Mare

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație. Sunt doar o parte a proiectului SuperTeach care prin conferinte si programe gartuite de formare in Mentalitatea Deschisă în Educație își propune să coaguleze comunități de profesori motivați ca model pentru România secolului 21.

Știm că există profesori care obișnuiesc să facă lucrurile altfel în clase, care reușesc să se abată de la sistemul clasic de predare pentru a le oferi o experiență educațională plăcută elevilor. Noi ne dorim ca toți profesorii să fie ”profesori altfel” care găsesc cele mai potrivite forme de predare, care fac schimb de idei și experiență cu colegi din întreaga țară și care realizează, cu ajutorul comunității, proiecte pentru elevii lor.

Așadar, vă invităm să faceți cunoștință cu elite ale societății din domenii diverse (cultură, educație, antreprenoriat) și profesioniști în educație care vă vor împărtăși  experiențe noi folositoare elevilor în clasă dar și în viață.

O zi ”altfel” poate fi factorul declanșator pentru un mod ”altfel” de a preda, așadar o experiență plăcută pentru cel puțin o clasă de elevi.

Dacă ești profesor atunci înscrie-te la Conferința SuperTeach.
Vino să vezi cum se fac lucrurile în alte domenii în care sunt, la fel ca în învățământ, probleme. Vino să vezi cum reușesc leaderi din domenii diverse să producă schimbare, pornind de la propria persoană.

Program Baia Mare 2019

OraActivitate
08:30 - 09:30Înregistrarea participanților și cafeaua de dimineață
09:30 - 12:40Susținere discursuri – Dragoș Anastasiu, Delia Ardelean, Ștefan Dărăbuș, Narcisa Moncea (prof. MERITO), Cristian Bran, Flavia Zah,
12:40 - 14:00Prânz
14:00 - 16:00"Mentalitate deschisă în Educație" - Sustinut de Monica Axan
"Educația juridică – materie opțională în școli și licee" - Susținut de Cristi Danileț
"Regândim leadership-ul" - Susținut de Mihaela Romaniuc
"Aikido în Educație - Cum folosim energia" - Susținut de Ștefan Pălărie
"Competențe necesare în societatea viitorului" - Susținut de Delia Ardelean
"Super-learning și managementul clasei" - Susținut de Luciana Pavel

(Înscrierile la workshop se pot face doar după ce vă înscrieți la Conferința, printr-un link privat trimis pe email de către organizatori cu o săptămână înainte de eveniment)
16:00 - 17:30Susținere discursuri – Ștefan Pălărie, Mihaela Romaniuc, Dragos Anastasiu, Cristi Danileț

(Lista vorbitorilor si a workshopurilor sustinute este in curs de actualizare)

Foto

                      

 

Maramures Business ClubCasa Dobro