Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație. Sunt doar o parte a proiectului SuperTeach care prin conferinte si programe gartuite de formare in Mentalitatea Deschisă în Educație își propune să coaguleze comunități de profesori motivați ca model pentru România secolului 21.

Știm că există profesori care obișnuiesc să facă lucrurile altfel în clase, care reușesc să se abată de la sistemul clasic de predare pentru a le oferi o experiență educațională plăcută elevilor. Noi ne dorim ca toți profesorii să fie ”profesori altfel” care găsesc cele mai potrivite forme de predare, care fac schimb de idei și experiență cu colegi din întreaga țară și care realizează, cu ajutorul comunității, proiecte pentru elevii lor.

Așadar, vă invităm să faceți cunoștință cu elite ale societății din domenii diverse (cultură, educație, antreprenoriat) și profesioniști în educație care vă vor împărtăși  experiențe noi folositoare elevilor în clasă dar și în viață.

O zi ”altfel” poate fi factorul declanșator pentru un mod ”altfel” de a preda, așadar o experiență plăcută pentru cel puțin o clasă de elevi.

Dacă ești profesor atunci înscrie-te la Conferința SuperTeach.
Vino să vezi cum se fac lucrurile în alte domenii în care sunt, la fel ca în învățământ, probleme. Vino să vezi cum reușesc leaderi din domenii diverse să producă schimbare, pornind de la propria persoană.

Program Galați 2019

OraActivitate
08:30 - 09:30Înregistrarea participanților și cafeaua de dimineață
09:30 - 12:30Susținere discursuri – Felix Tătaru, Lili Sumănaru, Ana Maria Rusu (prof. MERITO), Cristina Gheorghe, Cătălin Lupoaie
12:30 - 14:00Prânz
14:00 - 16:00Workshop 1 - "Mentalitate deschisă în Educație" - Sustinut de Cristina Gheorghe
Workshop 2 - "Mentalitate deschisă în Educație" - Sustinut de Raluca Ungureanu
Workshop 3 - "Jocuri muzicale în clasă" - Susținut de Ana Maria Rusu (prof. MERITO)
Workshop 4 - "Orele de școală ca o poveste" - Susținut de Claudia Chiru
Workshop 5 - "Cum învățăm elevii să învețe. Cum folosim autonomia în învățare" - Susținut de Dragoș Buzzi
Workshop 6 - "Știu ce fac dar fac ce știu?" - Susținut de Elena Lotrean
Workshop 7 - "Entuziasmul critic și pedagogia realistă" - Susținut de Doru Căstăian
Workshop 8 - "Cum accesăm proiecte europene și instrumente online pentru elevii noștri" - Susținut de Adriana Lefter

(Înscrierile la workshop se pot face doar după ce vă înscrieți la Conferința, printr-un link privat trimis pe email de către organizatori cu o săptămână înainte de eveniment)
16:00 - 17:30Susținere discursuri – Doru Căstăian (prof. MERITO), Elena Lotrean, Dragoș Anastasiu, Claudia Chiru
(Lista vorbitorilor si a workshopurilor sustinute este in curs de actualizare)