De acum, poți contribui în mod direct la schimbarea educației din România!

Direcționează 20% din impozit

Trecem printr-o perioadă în care implicarea este esențială pentru a reuși să transformăm Educația în România.

Profesorii din comunitatea SuperTeach se dedică în fiecare zi elevilor săi iar noi dorim să îi susținem pe tot parcursul acestui proces pentru că la rândul nostru apreciem enorm munca lor și implicit ne pasă de viitorul țării.

Știm că și ție îți pasă.

Din acest motiv, copiii din România au nevoie de susținerea ta pentru educația lor și astfel poți avea un impact direct în modelarea acestora.

Aportul tău va fi utilizat pentru organizarea și livrarea de cursuri de formare pentru profesori pentru a-i susține în procesul educativ.

Prin schimbarea mentalității profesorilor, SuperTeach rezolvă o problemă importantă a sectorului educațional și anume, furnizarea de educație de înaltă calitate centrată pe copil.

Din 2017 oferim profesorilor acces gratuit la cursurile de formare profesională care îi ajută ca activitatea lor să fie în principal centrată pe elev și nu doar pe competențele acestora astfel încât procesul de predare să îi ajute pe copii să își maximizeze potențialul. Mai mult decât atât, îi ajută să își dezvolte competențe cheie pentru a crea o societatate mai bună, în contextul secolului 21.

Poți dona ca persoană fizică accesând link-ul de aici sau poți alege opțiunea de redirecționare a 20% din impozitul pe profit sau pe venit (pentru microîntreprinderi) al firmei pe care o reprezinți.

Procedura de redirecționare este simplă: Se va întocmi un Contract de Sponsorizare prin intermediul modalității de calcul pe care o găsiți în Ghidul Fiscal. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Vă mulțumim pentru susținere!