SuperTeach coagulează comunități cu mentalitate deschisă formate din profesori, reprezentanti ai instituțiilor de învățământ și ai autorităților locale, ONG-uri și companii care pot susține investiții în educație.

SuperTeach coagulează comunități cu mentalitate deschisă formate din profesori, reprezentanti ai instituțiilor de învățământ și ai autorităților locale, ONG-uri și companii care pot susține investiții în educație.

Lansăm în această toamnă Zilele SuperTeach – un eveniment educațional de 3 zile cu o zi de sâmbătă, 16.11.2019, dedicată exclusiv conferinței și interacțiunii cu speakerii și profesorii participanți și două zile – vineri 15.11.2019 și duminică 17.11.2019 – dedicate atelierelor practice organizate în parteneriat cu specialiști și entități care activează în educație.

Mai multe zile, mai mulți invitați, mai mult timp pentru interacțuni valoroase, mai multe ateliere practice susținute de specialiști în educație.

În curând mai multe detalii despre agenda completă a Zilelor SuperTeach.

Urmăriți și pagina de facebook a evenimentului

SuperTeach Iași

Profesorii sunt invitați să opteze pentru biletele dedicate,  Bilet acces PROFESOR, având prețul de 84 lei+TVA, bilete care beneficiază de o reducere de 50% față de biletele acces general, oferind aceleași facilități (acces conferință sâmbătă, 3 pauze de cafea și prânz, pachet cu materiale promoționale SuperTeach și acces maxim 3 ateliere, în limita locurilor disponibile, în cursul zilei de vineri în intervalul orar 17-19 și duminică 9-11 și respectiv 11:30 – 13:30).

Se acordă o reducere suplimentară dacă sunt achizitionate bilete pentru mai mulți profesori în aceeași comandă (63 lei +TVA/pers).

Biletele acces GENERAL sunt recomandate tuturor persoanelor care doresc să participe la conferință și ateliere însă nu sunt cadre didactice.

Prețurile afișate nu includ 19% TVA, aceasta fiind calculată înainte de finalizarea comenzii.

Vă rugăm să completați cu atenție datele solicitate pentru a primi informațiile necesare pentru participarea la conferință.

NOTA BENE: 

companie = unitatea de învățământ

funcție = nivelul educațional preponderent (preșcolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar)

Program Iași 2019

OraActivitate
08:30 - 09:30Înregistrarea participanților și cafeaua de dimineață
09:30 - 13:00Susținere discursuri – Cristina Gheorghe, Felix Tătaru, Dragoș Anastasiu, Andy Szekely
13:00 - 14:30Prânz
14:30 - 18:00Părintele Necula, Sam Whitney (Arbinger Institute), Robert Brindley

(Lista vorbitorilor si a workshopurilor sustinute este in curs de actualizare)

Ateliere

Înscriere