De acum, poți contribui în mod direct la schimbarea educației din România!

Direcționează 3,5% din impozit

​Bună, educația este un subiect care ne privește pe noi toți și stă în puterile noastre să avem o contribuție reală la îmbunătățirea ei.​

Din 2017, am ales să susținem transformarea modului în care percepem și facem educația în România.

Prin inițiativele noastre, ajutăm profesorii să intre în contact cu specialiști în educație și antreprenori care împărtășesc din experiența lor, oferim cursuri de formare în mod gratuit și creăm constant comunități puternice la nivel național.

Pentru ca acest lucru să fie posibil în continuare, avem nevoie de susținerea ta.

Poți alege să participi în mod direct la schimbarea educației din România ajutând proiectul SuperTeach.

Astfel, noi vom putea dezvolta noi comunități de profesori la nivel national mai departe. Poți face acest lucru redirecționând 3.5% din impozitul pe venitul anual din 2019 către SuperTeach.

Procedura este foarte simplă: nu trebuie decât să completezi formularul 230 – DISPONIBIL AICI

Bifează opțiunea de a distribui suma pe o perioadă de 2 ani pentru a te asigura că anul viitor nu mai trebuie să completezi din nou formularul. Mai multe informații și modelul de completare a formularului găsești AICI.

Poți trimite formularul , astfel :

La sediul ANAF

Poți trimite formularul completat prin Poșta Română sau îl poți depune la ghișeul ANAF din orașul tău (Hyperlink listă ANAF națională)

Online pe ANAF „Spațiul Virtual”

Acest serviciu se accesează pe baza unui cont de utilizator creat pe site-ul ANAF, unde poți găsi instrucțiuni de completare.

De asemenea, te sfătuim să îți întrebi angajatorul dacă există deja un punct de colectare intern, altfel poți crea chiar tu unul pentru colegii tăi!

Împreună, putem face o schimbare reală în educația din România!