Adrian Timofti

Liceul Varlaam Iași

https://www.scoalavarlaam.ro/liceu/

Workshops

Competențe

Adrian Timofti este profesor de istorie și director al Liceului Varlaam din Iași. A condus Centrul de Formare și de Inovare al Școlii „Varlaam Mitropolitul”, în cadrul căruia au fost dezvoltate cursuri adresate profesorilor și părinților. Trainingurile susținute pe tema Inteligențelor Multiple și cele în calitate de facilitator Arbinger pentru Mentalitatea Deschisă în educație se bazează pe o abordare integrată a IQ, EQ și SQ.

Adrian Timofti este profesor de istorie și director al Liceului Varlaam din Iași. A condus Centrul de Formare și de Inovare al Școlii „Varlaam Mitropolitul”, în cadrul căruia au fost dezvoltate cursuri adresate profesorilor și părinților. Trainingurile susținute pe tema Inteligențelor Multiple și cele în calitate de facilitator Arbinger pentru Mentalitatea Deschisă în educație se bazează pe o abordare integrată a IQ, EQ și SQ. Proiectul pe care îl coordonează în prezent este Liceul Varlaam, un concept educațional, bazat pe un curriculum individualizat, pe mentorat și pe utilizarea cu sens a tehnologiei, pentru societatea secolului XXI.

Școala Varlaam este o provocare pentru orice profesor: valorile, deschiderea către didactica modernă și oamenii minunați asigură un cadru perfect pentru performanța și dezvoltarea armonioasă a elevilor. Excelența, responsabilitatea, gândirea critică, iubirea și credința sunt cele mai frumoase principii sub care se poate clădi o școală. Aplicarea celor mai noi descoperiri ale didacticii și deschiderea către metode avangardiste conturează o școală pentru viitor, este de părere Adrian.