Alexandrina Năstase

Inspectoratul Școlar Județean Dolj

https://www.isjdolj.ro/

Competențe

Sanda este unul dintre absolvenții Academiei de Leadership și Management Școlar organizată de Asociația pentru Valori în Educație, fiind desemnată „Directorul Anului pentru Antreprenoriat” 2018.

Licențiată în Matematică și Informatică, Alexandrina Năstase și-a continuat studiile cu două masterate în Managementul educațional și comunicare instituțională și Managementul organizațiilor publice, construindu-și o frumoasă carieră didactică, de conducere, îndrumare și control, ca inspector școlar de specialitate, inspector școlar general adjunct, director de școală, formator, expert în proiecte europene, fiind apreciată, admirată și susținută de sute de profesori, directori, părinți și elevi cu care a construit relații bazate pe respect reciproc.

De la 1 septembrie, părăsind funcția de director de școală, Sanda a răspuns provocării de a gestiona mobilitatea personalului didactic la nivelul județului Dolj din funcția de inspector școlar pentru managementul resurselor umane. Pentru că o caracterizează dorința de a învăța permanent ceva nou, punând în fiecare demers de acest gen toată experiența acumulată și tot entuziasmul molipsitor de care dispune.

Sanda este unul dintre absolvenții Academiei de Leadership și Management Școlar organizată de Asociația pentru Valori în Educație, fiind desemnată „Directorul Anului pentru Antreprenoriat” 2018, ca director al Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Craiova, una dintre cele 104 din școli România care au devenit parte din procesul „Școala Încrederii”.