Anca Flueraș

BCR

https://www.scoaladebani.ro/

Competențe

Anca e de parere că cel mai de preț activ pe care cineva îl poate deține în această lume este educația. Pentru că nu există nimic într-o omidă, ce să te facă să te gândești că s-ar putea transforma într-o zi într-un fluture. Cu o astfel de viziune, Anca a căutat constant să se implice în proiecte cu plus valoare, capabile să deschidă minți și perspective. Viitorul nostru se construiește pas cu pas, în fiecare zi, iar bunăstarea nu este o întâmplare. 

Anca Flueraș este Director Zonal BCR supervizând business-ul retail din județele Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin. Anterior acestei poziții, Anca a ocupat poziții de management la nivel județean tot în Banca Comercială Română, având astfel o vastă experiență în lucrul cu oamenii, atât clienti cât și colegi de echipă.

Anca excelează în cunoștiințe de banking și educație financiară, în abilitatea de a construi echipe performante și profesioniste, în comunicarea asertivă, în identificarea oportunităților de business și de proiecte cu impact pozitiv în comunitatea din care face parte. Tocmai de aceea este prezentă constant în board-uri cu parteneri strategici, acordând o atenție sporită zonei de networking profesional.