Andrada Mazilu

INEdu.ro

http://www.inedu.ro/

Workshops

Competențe

Andrada este formator SuperTeach în Mentalitatea Deschisă în Educație, este o învățătoare altfel, care își pune sufletul în fiecare lucru pe care îl face cu copiii la clasă. Este plină de entuziasm și crede că împreună putem făuri lucruri mărețe.​
În 2018 s-a alăturat proiectului “SuperTeach”, împărtăşind din lecţiile şi experienţa ei în cadrul conferinţelor şi atelierelor pe care le-a pregătit pentru profesorii din alte oraşe. Din primăvara lui 2019 este profesor laureat în cadrul proiectului “Merito” şi facilitator al programului “Mentalitate deschisă în educaţie”.

„Spun adesea despre mine că sunt un făuritor de visuri în educație. Cred în puterea educației de a forma și transforma lumea. Îmi găsesc resursele, motivația și inspirația alături de copiii ai căror învățătoare sunt și îmi aduc contribuția, îmi găsesc sprijinul și împlinesc ideile în cadrul inEDU- Asociația Inițiativă în educație”.

Andrada Mazilu este un om pasionat şi implicat în educaţie. A ales să rămână în România pentru a susţine şi îmbunătăţi sistemul educaţional. A lucrat în grădiniţă şi creşă, în sistem public şi privat. S-a mutat în 2014 în Timişoara, oraşul natal. şi de atunci este învăţătoare. Şi-a dorit să formeze o comunitate puternică, preocupată de educaţia copiilor şi să pună lucrurile în mişcare. Membru al Academiei Mămicilor, o vedem adesea voluntar în diferite proiecte sociale şi educaţionale. Alături de Cătălin Şipoş şi Ana-Maria Rădoi a fondat ONG-ul “Iniţiativă în Educaţie”, inEDU, care desfăşoară proiecte de impact în sfera educaţională. În cei patru ani de la înfiinţarea ONG-ului, alături de membri inEDU au organizat peste 100 de evenimente educaţionale. Toate au fost realizate cu multe ore de voluntariat şi au fost gratuite pentru a nu limita accesul celor care îşi doreau să facă mai multe pentru copii, dar nu îşi permiteau. Dedicarea ei a fost recunoscută în comunitate în anul 2017, când a câştigat “Trofeul generozităţii” oferit în cadrul Balului Vienez de la Timişoara.

A fondat “Clubul de carte inEDU” şi alături de colegii ei a organizat deja peste 26 de ediţii în care participanţii au citit şi discutat despre cărţi de pedagogie, psihologie şi dezvoltare personală. Clubul de carte a crescut acum şi este coordonat de Adriana Bălaj, vicepreşedinte inEDU. Anul trecut a lansat un nou proiect alături de alte două cadre didactice, Sanda Baba şi Anna-Maria Gal,  “Teach with inEDU” a fost un program lunar de formare profesională, creând contexte de învăţare şi dezvoltare pentru profesori. Ambele proiecte, “Clubul de carte” şi “Teach with inEDU”,  vor continua şi în acest an.