Andreea Elena Farca

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Workshops

Competențe

Sunt interesată de dezvoltare profesională dar și personală permanentă. Cred cu tărie că „omul sfințește locul” și îmi doresc să simt că am reușit să las locurile prin care trec puțin mai bune și oamenii cu care interacționez puțin mai fericiți.

Farca Andreea Elena, născută la Deva, județul Hunedoara dar stabilită la Sibiu după ce am absolvit Facultatea de Litere și Arte din cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu.

Profesoară de Limba engleză din anul 2012, titulară într-o școală din mediul rural din județul Sibiu, satul Nocrich.

În ceea ce privește proiectele în care sunt implicată, English for the Community dezvoltat de British Council Romania și Fundația Româno-Americană este un proiect care își propune să crească nivelul de cunoștințe de limba engleză al locuitorilor din zone cu potențial eco-turistic, astfel că vizează dezvoltarea profesională a profesorilor de limba engleză din aceste zone. În cadrul acestui proiect sunt facilitator, iar rolul meu este să organizez aceste ateliere pentru profesorii de engleză din județul Sibiu o dată pe lună.

Printre activitățile mele din timpul liber sunt plimbările în natură, călăritul, mersul la teatru, vizitarea locurilor noi.