Cătălin Condrea

Liceul Special "Moldova", Tg Frumos, Iaşi

Competențe

Absolvent de psihologie și profesor de peste 25 de ani. Din 2005 profesor în învățământul special la Școala Gimnazială Specială Pașcani, având șansa de a fi director în ultimii 5 ani. Din 17 ianuarie directorul Liceului Special "Moldova".
Absolvent al primei generații a Academiei de leadership și management școlar, în 2019.

Absolvent de psihologie și profesor de peste 25 de ani. Din 2005 profesor în învățământul special la Școala Gimnazială Specială Pașcani, având șansa de a fi director în ultimii 5 ani. Din 17 ianuarie directorul Liceului Special „Moldova”.
Absolvent al primei generații a Academiei de leadership și management școlar, în 2019. La finalul mandatului de director al Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani a obținut premiul directorul anului 2021 pentru inovare, în cadrul Galei Premiilor pentru Directorii Anului, eveniment organizat anual de Asociația pentru Valori în Educație.
Au fost apreciate proiectele din cadrul strategiei de dezvoltare instituțională Design educațional pentru elevi cu TSA: grila unică de evaluare, program de interasistență „șotron didactic”, program de parenting și redefinirea spațiului educațional.
Fondul fiecăruia dintre noi este unul bun pentru că fiecare dintre noi își dorește să fie o persoană care face bine, să aibă succes. Practic, ne naștem cu condiția succesului în noi. Avem nevoie să urmăm o cale. De multe ori ne lăsăm păcăliți de modele care ne duc pe drumuri nedorite. Stephen Covey ne propune un model care, de aproape 50 de ani, formează lideri de succes în lumea antreprenorială. Vă propun să înțelegem acest model pentru a deveni modelul ce va forma, în elevii noștri, viitorii lideri. Să găsim soluții pentru a-l adapta pentru elevii noștri, să fim siguri că vor fi familiari cu obișnuințe ce-i vor conduce spre succes.
Ce face un lider? Cum putem forma abilitățile de lider în elevii noștri?
Care este drumul de la o viață controlată de adicții la o viață de succes?
Care sunt pașii schimbării într-un lider? Cum putem duce viața în măreție?