Cătălin Stoica

https://catalinstoica.org/

Competențe

"Încă nu am descoperit o problemă fără rezolvare și nu cred că există „suficient de bine”. Întotdeauna se poate mai mult. De aceea ne-am și născut: ca să învățăm și să evoluăm în mod real, constant, cu succes! Fără să fim perfecționiști; căci asta e o boală, nu o calitate.

Iubesc oamenii! Și iubesc să văd cum cad limitele, una câte una!"

După mai bine de 20 de ani de emisie, producție, branding-marketing, HR și management de radio și televiziune la nivel național – Kiss Fm sau Pro Fm, Pro Tv, Antena1 sau TVR, după ce a experimentat comunicarea în toate formele ei, Cătălin Stoica a decis că rezultatele pot fi puse în slujba dezvoltării personale mai mult ca niciodată. „Crește” în fiecare zi împreună cu toți cei cu care interacționează și îi plac oamenii la nebunie!

 

Acum, membru certificat John Maxwell TEAM, Transformational Leadership Coach, EQ & Influence Trainer, Public Speaker & Author, Communication Expert & Hypno-Coach, Cătălin a creat Academia de Bine – un brand dedicat exclusiv dezvoltării personale și voluntariatului – dorindu-și foarte mult să dea mai departe. „Am învățat că dacă vreau să ajung repede, merg singur. Dar dacă vreau să ajung departe, mai iau pe cineva cu mine. Și sunt cu adevărat fericit atunci când văd oamenii fiind fericiți. Mai cred că, în viață, în tot ceea ce faci, Atitudinea îți decide Altitudinea! De aceea, am să te îndemn mereu: Hai Sus!”