Claudia Cârstocea

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Workshops

Competențe

Am absolvit şi Facultatea de Psihologie, specializarea Psihopedagogie specială, iar în anul 2018 am intrat într-o lume nouă unde am întâlnit oameni grozavi – lumea SuperTeach. Colegii mei, facilitatorii în Mentalitate Deschisă în Educaţie sunt acum parte din familia mea.

Am 44 de ani şi sunt un Capricorn corect, ambiţios şi încăpăţânat.

Lucrez cu copiii de 25 de ani şi sper să fi fost un model pentru cei 192 de elevi din cele 7 generaţii cu care am lucrat până acum. Cu 5 dintre ele am mers de la început până la sfârşit, iar cu una… doar un an, deoarece acum 15 ani a venit pe lume fiul meu, Şerban.

Sunt o persoană echilibrată şi calmă, iubesc oamenii şi prietenia, sunt veselă şi pozitivă, sunt mereu fascinată de minunăţiile naturii şi am cea mai frumoasă meserie din lume. Nimic nu este mai pur, mai frumos, mai cald, mai autentic, mai strălucitor decât copiii. Mă încarc în fiecare clipă cu energia lor, iar în momentul în care închid uşa la clasă şi suntem doar noi, intru în universul în care sunt cea mai fericită. Acolo timpul stă pe loc şi naşte amintiri unice şi veşnice.

Iubesc artele şi îmi place foarte mult să călătoresc. În fiecare loc nou pe care-l vizitez caut să descopăr ce are unic, îmi place să cunosc oamenii locului, istoria, tradiţiile, obiceiurile, parfumul, arhitectura, gastronomia.

Sunt recunoscătoare pentru toate experienţele de care am avut parte, pentru familia pe care o am, pentru prietenii din jurul meu, pentru toţi oamenii de la care am avut de învăţat şi niciodată nu trebuie să ne oprim din a învăţa.

Visez la o lume în care să fim mai buni, mai atenţi, mai recunoscători şi mai conectaţi.