Cristina Onofrei

Leadership in International Management Romania

Workshops

Cristina-Doria Onofrei este NE Regional Manager la Leadership in International Management Romania, life and business coach utilizând principiile Acţiune Reflecţie Învăţare® (ARL®). Cristina a absolvit Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii Bucuresti, specializarea Geografie-Engleză.

În primii 17 ani ai carierei, Cristina a lucrat atât ca leader şi manager de tabere de limbi străine pentru tineri, cât şi ca profesor de engleză pentru ciclul preuniversitar. Ca leader-manager de tabără, ea a organizat şi a coordonat tabere de limbi străine pentru copii şi tineri din zona de NE a României. În calitate de profesor a lucrat cu elevi cu vârste cuprinse între 9-18 ani. Acum continuă să colaboreze cu diferite şcoli din România în cadrul proiectului R.O.S.E, prin care sprijină echipe de profesori şi elevi să dobândească  abilităţi mai bune si eficiente de învăţare aplicând principiile ARL .

Din 2008 este trainer certificat pentru educaţia adulţilor şi a susţinut diferite programe care au facilitat comunicarea eficientă în relaţiile profesionale şi personale. A lucrat cu echipe diferite, de la profesori si elevi până la antreprenori şi angajaţi. În calitate de trainer ea deţine mai multe certificări, precum: Modelul de Personalitate DISC , Modelul Persolog de Management al Stresului , Modelul Persolog de Management al Timpului , Coach si Practician Points of You   , Certificare LAB . Este coach certificat ICF ACC şi Learning Coach ARL  certificat LIM Academy of Leadership in International Management şi DTM (Distinguished Toastmaster Member) Toastmasters International. Facilitează şi programele Elite School   marca AS Trening and Coaching.

Misiune personală: “Inspir, provoc şi motivez oameni să comunice autentic pentru ca relaţiile şi calitatea vieţii acestora să fie mai bune iar ei să contribuie la schimbarea în mai bine a comunităţilor din care fac parte.”

Experienţa în muncă

 • 7 ani profesor de Engleză pentru gimnaziu şi liceu
 • 14 ani organizator şi manager de Tabere pentru Tineri în ONG
 • 14 ani Manager programe educaţionale non-formale în ONG
 • 13 ani Administrator firma
 • 11 ani Coaching şi Training – free-lancer

 

Experienţa în Coaching şi Training

 • 500+ ore de coaching individual şi de echipă
 • 750+ ore de training
 • 1000+ participanţi direcţi în programe şi traininguri susţinute

Domenii de expertiză

 • Life, Business şi Team Coaching
 • Training, Facilitare, Mentoring şi Public Speaking
 • Creare şi livrare de programe educaţionale pentru adulţi
 • Coordonare echipe în implementarea Coachingului de echipă prin metodologia ARL®

Abilităţi profesionale

Acţiune Reflecţie Învăţare, Coaching individual şi de Echipă, Comunicare şi Rezolvarea conflictelor, Stress management, Time Management, Life & Career Development, Psihologia Comportamentului Uman, Mentorare, Educaţia adulţilor şi Stiluri de învăţare, Leadership şi Public Speaking

Mesajul personal

Un singur lucru produce schimbarea pe care o cauţi: ACŢIUNEA. Visurile, ideile şi cuvintele n-au nici o valoare fără acţiune. Te ajut să îţi alegi acţiunile care să înfăptuiască visurile tale.”