Liliana Croitoru

Sunt profesor de Arta Actorului, arta care pentru mine înseamnă capacitatea de a fora în interiorul celuilalt, până reușești să scoți la suprafață esența ființei lui. Dar ca să ajungi să îl descoperi pe celalalt, trebuie sa treci prin tine, prin TINE ăla care e îngropat adânc sub maștile pe care ți le-ai pus de fiecare data când ai simțit că nu ești ascultat, că nu esti înțeles. Așa că, am început să mă caut, să mă descopăr, să mai fac încă o facultate, încă un masterat, să învăț despre corpul meu fizic, despre cum funcționeaza el în acest plan, pentru ca apoi sa ma întorc la ceea ce înseamnă esența ființei umane: EMOȚIA- această capacitatea de a empatiza cu celalalt până la lacrimi.

Emoția este cea care ne definește ca ființe umane. Forată și adusă la suprafață, hrănită continuu, ea poate face din copiii cu care noi lucram zilnic, Oameni deschiși, sinceri si capabili să  rezoneze frumos cu cei din jur.

Am absolvit  Universitatea de Arte G. Enescu -Facultatea de Teatru, Facultatea de Educație Fizică și Sport, am un masterat în Comunicare și unul în Educație Fizică și Sport, sunt Cercetaș la Centrul Local din Valea Lupului și CRED ca lumea poate fi mai bună, dacă fiecare dintre noi devine mai bun și dă mai departe din bunătatea lui!