Dan Berteanu

La birou

Dan şi-a început cariera ca vânzător – întâi de bunuri de larg consum, apoi de produse chimice de întreţinere industrială, după care a trecut la managementul echipelor de vânzări.

S-a alăturat echipei în anul 2000, ca trainer şi consultant, iar acum coordonează afacerea, dezvoltă, vinde şi implementează soluţiile de învăţare Equatorial.

Trainingurile şi workshopurile pe care le susţine sunt din zonele de interes Managing business şi Managing people, dedicate în special echipelor de Top şi Middle Management.

Dan este consultant expert Human Synergistics şi a parcurs modulul de certificare în Executive Coaching cu Sir John Whitmore şi ROI Methodology cu Jack şi Patti Philips. A absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii Politehnică Bucureşti.

După birou

Dan face din alergare o pasiune. Se pregăteşte cu minuţiozitate pentru curse de anduranţă, iar de curând și-a îndeplinit dorința de a participa la un concurs Ironman până la 45 de ani.

Joacă bridge de mic, citeşte mult, mai ales în zona de business, şi recomandă cu drag oricând cartea lui Charles Duhigg, „The Power of Habbit.”