Delia Mariana Ardelean

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș

http://www.cjraemm.ro/

Workshops

Competențe

Experiența dobândită la firul ierbii în calitate de profesor și de manager în cadrul sistemului de învățământ, i-au dat rigoare și adâncime în a sonda realitatea educațională și a interveni eficient, în folosul școlii, al copiilor, al dascălilor și al părinților.

Profesor de științe socio-umane, psiholog principal, supervizor în domeniul psihologiei educaționale, consilierii școlare și vocaționale, directorul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Maramureș, cadru didactic asociat în învățământul universitar.

Experiența dobândită la ”firul ierbii”, în calitate de profesor și demanager în cadrul sistemului de învățământ, i-au dat rigoare și adâncime în a sonda realitatea educațională și a interveni eficient, în folosul școlii, al copiilor, al dascălilor și al părinților.

Prin documentarea largă şi superior valorificată, prin contribuţiile personale inedite în investigarea fenomenului educațional, prin aportul personal la dezvoltarea domeniului pe care îl coordonează, crede în profesorii cu mentalitate deschisă care pot forma oameni și pot făuri destine!

Crede în puterea dascălului de a schimba lumea! Crede în dăruire, în pasiune, în respect, în creativitate și în puterea de a fi noi înșine! Crede că prin educație, putem schimba în bine, România!