Diana Sabău-Lupașc

Workshops

Competențe

Pasiunea mea pentru educație și nevoia mea de a deveni un profesor cât mai bun m-a împins să particip la cât mai multe proiecte și conferințe, în speranța că pe undeva, sau cândva, voi găsi rețeta  pentru ”profesorul perfect”.

Mă numesc Diana Oana Sabău-Lupașc și sunt profesor de limba engleză de 14 ani la colegiul ”Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Mă simt extrem de recunoscătoare să am această profesie. Nu există satisfacție mai mare ca ocazia să vad cu ochii mei cum un ”pui de om” crește și se transformă în adultul de mâine.

Proiectul meu de suflet este Clubul de Teatru As We Are care m-a adus cel mai aproape de ideea de profesor perfect. Scoși din rigorile clasei, atât eu cât și elevii mei, am căpătat aripi și am dat un alt înțeles termenului de profesor, respectiv elev. Aici am devenit colegi. Lucrăm împreună la îndeplinirea unui obiectiv, în afara participării la diferite concursuri și punerea în scenă a unor reprezentații pentru școală, se regăsesc mult mai multe avantaje… învățăm unii de la alții, ne descoperim punctele forte și cele slabe, muncim în echipă și cel mai important, creștem.