Doru Huțuțui

Founder and CEO at affordHire

https://affordhire.ro

Competențe

„În toate colaborările pe care le implementez dezvolt un parteneriat de lungă durată. Prezentările strălucitoare și teoriile abstracte, teoretice, nu sunt stilul meu. Iubesc să lucrez cu oamenii și să le înțeleg nevoile profesionale și de business. Identificăm resursele existente, le validăm, le antrenăm și le dezvoltăm.”

Doru Huțuțui este Consultant, Lector & Business Coach. Calitatea relațiilor de business sunt garantate de experiența de peste 20 de ani în managementul afacerilor și al resurselor umane cât și de două elemente fundamentale pe care le analizează în realizarea parteneriatelor de lungă durată: consultanță și atitudine. Își dorește în tot ceea ce face o abordare WIN-WIN și nu doar o relație furnizor-client. În anul 2007 devine antreprenor dezvoltând compania de consultanță în managementul afacerilor și al resurselor umane ”affordHire”, www.affordhire.ro

Și-a început cariera în management și training încă din anul 2001, ocupând poziția de Branch Manager și Trainer pentru unul din cele mai puternice grupuri financiare din Londra, CGNU. În anul 2003 este recrutat pentru poziția de Trainer National și Coach pentru Grupul bancar Raiffeisen/Bausparkasse Schwäbisch Hall, unde face parte din proiectul de lansare a unei subsidiare a acestui grup pe piața românească. A făcut performanță pe poziții de Director Regional, Director de Resurse Umane, Director General în companii naționale și multinaționale cu profil bancar, pharma, construcții, consultantă. În acest moment este 100% antreprenor.

A coordonat proiecte de diagnoză și dezvoltare a echipelor de middle și top management. Prin aceste programe de training, consultanță sau coaching, a format peste 16000 de specialiști. Și-a pus amprenta în cariera multor manageri, asigurându-le un parcurs ascendent, astăzi o parte dintre aceștia ocupând poziții manageriale de top. Este fondatorul proiectului ANCORA – proiect de Consiliere și Orientare în Carieră pentru liceeni și studenți.