Dragoș Apostu

Profesorul Digital

https://profesoruldigital.ro/

Workshops

Competențe

Este Manager Programe la UiPath și lector asociat la Universitatea din București. Dragoș a acumulat peste 1200 de ore de livrare la sală în cei 12 ani ca trainer și cei 8 ani ca lector în sistemul universitar. Dragoș este trainer certificat Google pentru Educație din 2016 și Microsoft Innovative Educator din 2019.

Dragoș este un consultant super pasionat de învățare și de noile tehnologii care își suflecă mânecile și ajută organizațiile în procesul de transformare digitală. Că o face prin training, e-learning sau teambuiling, ce își propune mereu e să livreze experiențe memorabile care să le dea oamenilor elan și ușurință de navigare prin lumea modernă ultra-tech. În final, să-i ajute să performeze real, stăpâni pe haosul zilnic.

În ultimii 5 ani a lucrat pentru companii precum BNP Paribas Personal Finance și Microsoft implementând strategiile acestora de e-learning, dezvoltând și livrând cursuri față-în-față și online. În prezent este Program Manager în cadrul UiPath – The Robotic Process Automation Company și coordonator al cursului online Profesorul digital.

În 2020 a obținut acreditarea pentru utilizarea instrumentului The GC Index – dedicate organizațiilor care doresc să-și crească performanța și să obțină inovație prin crearea de echipe și culturi care schimbă jocul. În 2019, după aproape 2 ani petrecuți în Microsoft, a fost certificat ca trainer MIE (Microsoft Innovative Educator). În 2016 s-a certificat ca trainer Google pentru Educație.